Artist Branding (Online)

Coach
Melanie Esther

Prijs
vrijwillige bijdrage

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Artist Branding (Online)

Hoe vind en vertel jij je unieke verhaal als creative? Op 15 december hosten we namelijk een eenmalige online masterclass waarin Melanie Esther je alle ins- en outs vertelt over artist branding.

Leer o.a. hoe je als creatieveling jouw verhaal of brand kan vertalen naar je Instagram feed & stories en jouw unieke groep followers nog beter kan entertainen, informeren, inspireren en wellicht wel tot iets kan motiveren. Dit en meer in deze eenmalige masterclass door Melanie.

DATUM
Woensdag 15 december om 20:00 uur De masterclass vindt plaats via het programma Zoom. De link naar deze online masterclass krijg je na inschrijving opgestuurd via mail.

INLOG ZOOM
https://us02web.zoom.us/j/81392779744?pwd=ZjlDdXR4elNHL0owZFovNS91NzR1dz09

Meeting ID: 813 9277 9744
Passcode: branding

KOSTEN
De workshop is gratis, maar een vrijwillige bijdrage word gewaardeerd. Alle deelnemers krijgen na inschrijving een Tikkie link opgestuurd.

OVER DE COACH

Melanie Esther - Artist Branding & Social Media Coach
Als Artist Branding en Social Media Coach werkt Melanie Esther met artiesten aan het vinden en vertellen van hun unieke verhaal om zo tot een sterke Branding en Social Media strategie te komen. Vanuit het verhaal werkt ze vervolgens met de artiest aan o.a. hun Visuele Identiteit, Doelgroep, Social Media Strategie en Planning. Daaruit voort komt weer het werken aan creatieve concepten, releaseplannen, (online)ticketpromotie en het vergroten van de following. Hiervoor heeft ze haar methode 'Vind en Vertel' ontwikkeld en met deze methode creëert ze coachingstrajecten voor artiesten, workshops en gastlessen. Ze werkt o.a. met Blanks en Typhoon en heeft eerder haar kennis gedeeld bij o.a. ESNS, Popronde, ADE BEATS en No Man's Land.

 

 

Meer informatie (lesdata, tijden en inschrijfmogelijkheid) volgt binnenkort!