Hiphop by Kishan

Masterclass

Coach
Kishan Indallal

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
7,50 euro

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Hiphop by Kishan

Masterclass

Woensdag 7 december geeft danser en choreograaf Kishan Indallal (CAD CREW) een eenmalige Hiphop masterclass van anderhalf uur bij Meervaart Studio.

Danser en choreograaf Kishan Indallal (CAD CREW) staat bekend om zijn energieke en uitdagende choreografieën. Tijdens de Hiphop masterclass besteed Kishan aandacht aan (hiphop) foundations, muzikaliteit en choreografie. In zijn danslessen vindt Kishan het belangrijk dat iedereen zich altijd comfortabel voelt en streeft hij naar 'Good Vibes Always'.

Ben jij tussen de 15-25 jaar oud, woon je in Amsterdam en wil je werken aan muzikaliteit en choreografie tijdens de Hiphop masterclass van Kishan?! Geef je dan nu op!

INFO:
Wanneer: Woensdag 7 december
Tijd: 20:30 – 22:00 uur
Entree: 7,50 euro p.p.
Leeftijd: 15-25 jaar
Locatie: Meervaart Studio

OVER KISHAN:
Kishan Indallal is danser, choreograaf én (mede)eigenaar van Creative Academy Of Dance (CAD CREW). Hij werkte zowel met nationale als internationale artiesten, zoals: YellowClaw, Parris Goebel, Chivv en Ella John. Ook kun je hem kennen van World of Dance Europe: On Tour en heb je hem waarschijnlijk voorbij zien komen tijdens tv shows als: Everybody dance Now, Battle On The Dancefloor, Hollands Got Talent etc. Hij is nog recentelijk te zien in een pas uitgebrachte videoclip met o.a. de Nederlandse artiest Wudstik. Naast zijn carrière als uitvoerend danser creëert -en regisseert hij ook zijn eigen dansvideo's.


Masterclass 20:30 - 22:00