Songwriting (online)

Coach
Gianski

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
gratis

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Songwriting (online)

Singer-songwriter/producer Gianski geeft op maandag 20 december een online masterclass Songwriting. Tijdens deze masterclass geeft je Gianski een aantal praktische tips over het schrijven van een goede song en gaat hij in op thema gebruik -en verhaalopbouw.
Wil je alle do's en don'ts weten voor bij het schrijven van jouw eigen nummer? Dan is dit je kans!

DATUM:
Maandag 20 december om 20:00 uur (tot maximaal 22:00 uur)
De masterclass vindt plaats via het programma Zoom. De link naar deze online masterclass krijg je na inschrijving opgestuurd via mail.

KOSTEN:
De workshop is gratis, maar een vrijwillige bijdrage word gewaardeerd. Alle deelnemers krijgen na inschrijving een Tikkie link opgestuurd.

ZOOM LINK:
https://us02web.zoom.us/j/83315062725?pwd=bkFveVhoNDdpUTBXb0g5eXZTNDVSUT09

Meeting ID: 833 1506 2725
Passcode: song

OVER GIANKSI:
Gianni Arifi, bekend als de Amsterdamse artiest Gianski, is een bijzondere verschijning. De singer-songwriter en producer, met Joegoslavische roots, bracht onlangs de eerste single ‘Red Mij’ uit van zijn nieuwe gelijknamige EP, die in september zal verschijnen. Dit is de opvolger van de singles ‘Gebroken’, ‘De Key’ en ‘Chase’, die hij al eerder uitbracht via het label ROQ ‘N Rolla Music.
De sound van Gianski is het best te omschrijven als André Hazes meets Frank Ocean. Zijn openhartige muziek met invloeden uit het levenslied, neo-soul, R&B en pop, laat je ontroeren, dansen, lachen en van je stoel glijden. Eerder werkte Gianski al samen met artiesten als Lange Frans, Kempi, F1rstman, Big2 en Russo. De zelfbenoemde ‘glijer’ weet met zijn inlevingsvermogen als tekstschrijver ook de mooiste liedjes te schrijven voor andere artiesten. 

Meer informatie (lesdata, tijden en inschrijfmogelijkheid) volgt binnenkort!