Masterclass Subsidies

Coach
T.B.A.

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
gratis

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Masterclass Subsidies

Ben jij een (beginnend) Amsterdamse maker, artiest of cultureel ondernemer en wil jij alles weten over het aanvragen en verkrijgen van subsidies? Geef je dan op!

Tijdens deze masterclass door Robin Vermeulen krijg je alle tips en tricks uitgelegd en kun je jouw persoonlijke vragen stellen.

Robin is museoloog en cultuureducator. In 2015 studeerde hij af aan de Reinwardt Academie (AHK) in de richting Cultureel Erfgoed met een scriptie over het behoud van graffiti in Amsterdam. In 2017 is hij afgestudeerd aan de Master Education in Arts aan het Piet Zwart Institute in Rotterdam. Op dit moment is hij onder andere coördinator van de ZOZ Academy van Fonds ZOZ. Robin Vermeulen weet alles over subsidies en fondsen.

KOSTEN:
De masterclass is gratis, maar een vrijwillige bijdrage word gewaardeerd. Alle deelnemers krijgen na inschrijving een Tikkie link opgestuurd.

DATUM:
Maandag 7 december 2020

TIJD:
20:00-21:30 uur

AANMELDEN:
De masterclass vindt plaats via Zoom. De link naar deze online masterclass krijg je na inschrijving opgestuurd via mail.
(lukt het aanmelden via de site niet, stuur ons dan even een mail studio@meervaart.nl)


OVER FONDS ZOZ:
Fonds ZOZ ondersteunt kunstenaars en on- en offline creatives die zich willen inzetten voor de Nederlandse samenleving. Projecten die proberen verschillen tussen mensen te overbruggen, vaste denkkaders te doorbreken en empathie en begrip te stimuleren. Kunstenaars die via de kracht van verhalen de weerbaarheid in de samenleving willen versterken en polarisatie willen verminderen.

Voor nieuwe makers die een initiatief of idee willen testen is er de ZOZ Academy. Jaarlijks worden tien projecten geselecteerd die deel kunnen nemen aan de Academy. Zij krijgen de kans om met begeleiding (o.a. inhoudelijk, marketing of distributie) en een financiële bijdrage van maximaal € 5.000 hun concept uit te werken tot een eerste try-out, pilot of prototype. Heb jij ee n goed plan én wil je eerst jouw idee testen? Neem dan contact op met de ZOZ Academy: mail naar academy@fondszoz.nl. www.fondszoz.nl

 
Meer info binnenkort