Masterclass Mixing

Coach
Neenah

Prijs
5 euro

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Masterclass Mixing

Donderdag 30 maart geeft Neenah, een multi-platina mixing engineer uit Amsterdam, een mixing Hiphop masterclass bij Meervaart Studio. In deze 2,5 uur durende masterclass neemt Neenah je mee in een masterclass mixen in Pro Tools. Ze loopt haar werk langs en legt daarbij uit waarom ze bepaalde keuzes heeft gemaakt en wat voor effect dat heeft gehad.

Mixing by Neenah gehost door MC Leeroy Molly 
Wanneer: Donderdag 30 maart 2023
Tijd: 19:00
Entree: 5 euro p.p.
Leeftijd: 15-25 jaar 
Locatie: Meervaart Studio 

Ben jij tussen de 15-25 jaar oud en woon jij in Amsterdam? Geef je dan nu op voor de masterclass van Neenah. 

OVER NEENAH: 
Neenah volgde een opleiding voor muziekproductie aan het SAE Institute in Amsterdam. Daarnaast was ze in 2010 de eerste vrouwelijke producer die de Battle of the Beatmakers in Toronto, Canada, won. Vanaf dat moment richtte ze zich vooral op haar werk als mixing en mastering engineer. Naast haar passie voor Mixing houd ze zich ook bezig met schrijven, zingen en het produceren van haar eigen muziek. 

OVER LEEROY:
Leeroy Molly is een van de frontmannen van hiphopformatie Zwart Licht. Sinds de lancering van hun debuut Bliksemschicht in 2009 behoort Zwart Licht tot de beste live acts van Nederland. Onlangs ontving de groep een Edison Pop Award in de categorie ‘Beste videoclip’ voor hun track Zwarte Hollanders. Naast MC is Leeroy ook een veelgevraagd producer en gediplomeerd audio engineer. Hij werkte als producer met diverse grootheden uit de Nederlandse hiphop scene zoals Adje, Winne en Deejay Abstract.

19:00 -