Workshop DJ

Beginners

Coach
DJ Turne

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop DJ

Beginners

Het soepel mixen van nummers is de belangrijkste taak van de DJ, maar de kunst van het draaien omvat veel meer. Zo zijn naast het mixen, de opbouw van je set en je platenkeuze natuurlijk net zo belangrijk. In een kleine groep leer je in zes lessen van 2 uur o.l.v. DJ Turne de basics die elke DJ moet kennen! Interesse? Meld je nu aan!

DATA:
Woensdag 8 Maart
Woensdag 15 Maart
Woensdag 22 Maart
Woensdag 29 Maart
Woensdag 5 April
Woensdag 12 April

TIJD:
18:00 - 20:00 uur

KOSTEN:
60 euro 

OVER COACH TURNE:
DJ Turne is een rasechte Amsterdammer met Amerikaanse roots. Al jarenlang is hij een van de echte smaakmakers in de Amsterdamse dj booths. DJ Turne staat bij velen bekend om zijn skills. Al jaren wordt hij gezien als een van de beste DJ''s in Nederland. Dit heeft Turne ook echt bewezen door een rechtstreekse Wild Card om Nederland te vertegenwoordigen op het hoogst haalbare podium te bemachtigen. Zo vertegenwoordigde hij namelijk Nederland op de Red Bull Threestyle World Championship in Taiwan in 2019.

Meer informatie over DJ Turne

LET OP: Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

 

Beginners 18:00 - 20:00