Workshop Beats

Beginners

Coach
Joshua J

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Beats

Beginners

Woensdag 14 september start de reeks Beats (basics) onder leiding van Joshua J. In 6 weken tijd leer je de basis van het maken van je eigen beats of remixes van DJ, producer, songwriter en zanger Joshua J. Je werkt o.a. met Ableton Live, één van de meest toonaangevende muziekproductieprogramma’s. Na het volgen van de workshop kun je aan de slag met je eigen tracks.

DATA:
Les 1 Woensdag 14 september
Les 2 Woensdag 21 september
Les 3 Woendag 28 september
Les 4 Woensdag 5 oktober
Les 5 Woensdag 12 oktober
Les 6 Woensdag 26 oktober
Tijd: 18:00-20:00

Interesse? Meld je nu aan!

OVER COACH JOSHUA J:
DJ, producer, songwriter en zanger Joshua J is slechts 21 jaar en een rijzende ster met zijn eigen sound. Een fusie van wavy r&b, soul en hip-hop. Joshua’s eerste EP werd door Dr.Dre getipt in zijn ‘Beats of the Week’ playlist, en zijn eerste single ‘Lock My Door’ is inmiddels miljoenen keer gestreamed op Spotify! In 2019 heeft Joshua zijn debuutalbum ‘1998’ uitgebracht. Een bijzonder album waarbij persoonlijke verhalen over de moeilijke jeugd van Joshua centraal staat. Inmiddels heeft Joshua al bij vele grote artiesten zoals Anderson .Paak, Saba, Boyz II Men en Col3trane in het voorprogramma gestaan. Maar ook speelde Joshua zijn show in een uitverkochte Melkweg  & Paradiso Amsterdam.

LET OP: Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

Foto door Segraphy

Beginners 18:00 - 20:00