Workshop Beats

Advanced

Coach
Joshua J

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€40 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Beats

Advanced

Nadat de basis voor het produceren van muziek is gelegd, kun je een stap verder gaan. Het maken van bijvoorbeeld een eigen remix. Hierbij gebruik je bepaalde onderdelen van een bestaand nummer, maar ga je ook écht eigen input geven. Hierbij maak je een begin met het ontdekken van je eigen sound. Onder begeleiding van Joshua J leer je om daadwerkelijk onderdelen van een muziekproductie zelf te bedenken en te maken

DATA:
Dinsdag 17 Mei 
Dinsdag 24 Mei
Dinsdag 31 Mei
Dinsdag 7 Juni 
18:00-20:00

Interesse? Meld je nu aan!

OVER COACH JOSHUA J:
DJ, producer, songwriter en zanger Joshua J is slechts 21 jaar en een rijzende ster met zijn eigen sound. Een fusie van wavy r&b, soul en hip-hop. Joshua’s eerste EP werd door Dr.Dre getipt in zijn ‘Beats of the Week’ playlist, en zijn eerste single ‘Lock My Door’ is inmiddels miljoenen keer gestreamed op Spotify! In 2019 heeft Joshua zijn debuutalbum ‘1998’ uitgebracht. Een bijzonder album waarbij persoonlijke verhalen over de moeilijke jeugd van Joshua centraal staat. Inmiddels heeft Joshua al bij vele grote artiesten zoals Anderson .Paak, Saba, Boyz II Men en Col3trane in het voorprogramma gestaan. Maar ook speelde Joshua zijn show in een uitverkochte Melkweg  & Paradiso Amsterdam.

Foto door Segraphy

Advanced 18:00 - 20:00