Workshop Beats

Coach
Joshua J

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Beats

In 6 weken tijd leer je de basis van het maken van je eigen beats of remixes van DJ, producer, songwriter en zanger Joshua J . Je werkt o.a. met Ableton Live, één van de meest toonaangevende muziekproductieprogramma’s. Na het volgen van de workshop kun je aan de slag met je eigen tracks.

DATA*:
Les 1 - dinsdag 21 september
Les 2 - dinsdag 28 september
Les 3 - dinsdag 5 oktober
Les 4 - dinsdag 12 oktober
vakantie 19 oktober - geen les
Les 5 - dinsdag 26 oktober
Les 6 – dinsdag 2 november

Tijd: 18:00-20:00 uur
* data en tijden onder voorbehoud

OVER COACH JOSHUA J:
DJ, producer, songwriter en zanger Joshua J is slechts 21 jaar en een rijzende ster met zijn eigen sound. Een fusie van wavy r&b, soul en hip-hop. Joshua’s eerste EP werd door Dr.Dre getipt in zijn ‘Beats of the Week’ playlist, en zijn eerste single ‘Lock My Door’ is inmiddels miljoenen keer gestreamed op Spotify! In 2019 heeft Joshua zijn debuutalbum ‘1998’ uitgebracht. Een bijzonder album waarbij persoonlijke verhalen over de moeilijke jeugd van Joshua centraal staat. Inmiddels heeft Joshua al bij vele grote artiesten zoals Anderson .Paak, Saba, Boyz II Men en Col3trane in het voorprogramma gestaan. Maar ook speelde Joshua zijn show in een uitverkochte Melkweg  & Paradiso Amsterdam.

Verantwoord naar Meervaart Studio tijdens corona
In deze corona-periode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle deelnemers, bezoekers, medewerkers en artiesten en daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid vragen wij je de nieuwe maatregelen in acht te nemen. LEES HIER HET GEHELE PROTOCOL

Foto door Segraphy

18:00 - 20:00