Workshop Beats

Beginners

Coach
Fonziii Herbs

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€50 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Beats

Beginners

WAT LEER JE:
In 6 weken tijd leer je de basis van het maken van je eigen beats of remixes in een kleine groep van 8-10 deelnemers. Je werkt o.a. met Ableton Live, één van de meest toonaangevende muziekproductieprogramma’s. Na het volgen van de workshop kun je aan de slag met je eigen tracks.

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

DATA:
Les 1: dinsdag 10 maart
Les 2: dinsdag 17 maart
Les 3: dinsdag 24 maart
Les 4: dinsdag 31 maart
Les 5: dinsdag 7 april
Les 6: dinsdag 14 april

TIJD:
18:00 - 20:00 uur

OVER DE COACH:
De 26-jarige Producer Fonziii Herbs uit Rotterdam heeft al vele hiphop producties op zijn naam staan. In 2017 behaalde hij zijn MBO diploma Muzikant Producer. Omdat hij als muzikant nooit uitgeleerd is, volgt Fonziii op dit moment ook nog de MBO opleiding Artiest hiphop: producer/beatmakers aan de Herman Brood Academie. Hiphop producers zoals Kanye West inspireerden hem om zelf muziek te gaan produceren, maar ook jongere producers zoals Velvet Negroni en Eestbound ziet hij als inspiratiebron.

Meer informatie over Fonziii Herbs

 

Beginners Vol 18:00 - 20:00