Workshop Beats

Coach
Joshua J

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Beats

In 6 weken tijd leer je de basis van het maken van je eigen beats of remixes van DJ, producer, songwriter en zanger Joshua J . Je werkt o.a. met Ableton Live, één van de meest toonaangevende muziekproductieprogramma’s. Na het volgen van de workshop kun je aan de slag met je eigen tracks.

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

DATA:
Les 1: dinsdag 10 november
Les 2: dinsdag 17 november
Les 3: dinsdag 24 november
Les 4: dinsdag 1 december
Les 5: dinsdag 8 december
Les 6: dinsdag 15 december

TIJD:
17:30 - 19:30 uur

COACH:
Joshua J

OVER DE COACH:
DJ, producer, songwriter en zanger Joshua J is slechts 21 jaar en een rijzende ster met zijn eigen sound. Een fusie van wavy r&b, soul en hip-hop. Joshua’s eerste EP werd door Dr.Dre getipt in zijn ‘Beats of the Week’ playlist, en zijn eerste single ‘Lock My Door’ is inmiddels miljoenen keer gestreamed op Spotify! In 2019 heeft Joshua zijn debuutalbum ‘1998’ uitgebracht. Een bijzonder album waarbij persoonlijke verhalen over de moeilijke jeugd van Joshua centraal staat. Inmiddels heeft Joshua al bij vele grote artiesten zoals Anderson .Paak, Saba, Boyz II Men en Col3trane in het voorprogramma gestaan. En speelde Joshua zijn eerste headline show in een uitverkochte Melkweg Amsterdam.

Verantwoord naar Meervaart Studio tijdens corona
In deze corona-periode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle deelnemers, bezoekers, medewerkers en artiesten en daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid vragen wij je de nieuwe maatregelen in acht te nemen. LEES HIER HET GEHELE PROTOCOL

 

17:30 - 19:30