Workshop Beats

Gevorderd

Coach
Fonziii Herbs

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€35 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Beats

Gevorderd

WAT LEER JE:
Hoe ontwikkel je je eigen sound? Wat komt er kijken bij afmixen? En hoe zorg je ervoor dat jouw tracks goed klinken op de radio of in een club? Tijdens de workshop ga je zelf tracks maken en krijg je tips van professionele beatmakers.  Basiskennis van Ableton Live of een ander muziekprogramma zoals FL Studio, Reason, Logic, Pro Tools of  Cubase zijn noodzakelijk om aan deze cursus te starten.

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

DATA:
Les 1: dinsdag 26 november
Les 2: dinsdag 3 december
Les 3: dinsdag 10 december
Les 4: dinsdag 17 december

TIJD: 18:00 - 20:00 uur

COACHING DOOR:
Fonziii Herbs

OVER DE COACH:
De 26-jarige Producer Fonziii Herbs uit Rotterdam heeft al vele hiphop producties op zijn naam staan. In 2017 behaalde hij zijn MBO diploma Muzikant Producer. Omdat hij als muzikant nooit uitgeleerd is, volgt Fonziii op dit moment ook nog de MBO opleiding Artiest hiphop: producer/beatmakers aan de Herman Brood Academie. Hiphop producers zoals Kanye West inspireerden hem om zelf muziek te gaan produceren, maar ook jongere producers zoals Velvet Negroni en Eestbound ziet hij als inspiratiebron.

Lees hier meer over Fonziii Herbs

Gevorderd 18:00 - 20:00