Workshop DJ

Coach
DJ Turne

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop DJ

Het soepel mixen van nummers is de belangrijkste taak van de DJ, maar de kunst van het draaien omvat veel meer. Zo zijn naast het mixen, de opbouw van je set en je platenkeuze natuurlijk net zo belangrijk. In een kleine groep leer je in zes lessen van 2 uur de basics die elke DJ moet kennen.

DATA*:
Les 1 - woensdag 10 november
Les 2 - woensdag 17 november
Les 3 - woensdag 24 november
Les 4 - woensdag 1 december
Les 5 – woensdag 8 december
Les 6  – woensdag 15 december
Tijd: 17:30 - 19:30 uur
* data en tijden onder voorbehoud

Interesse? Meld je nu aan!

OVER DE COACH:
DJ Turne  is een rasechte Amsterdammer met Amerikaanse roots. Al jarenlang is hij een van de echte smaakmakers in de Amsterdamse dj booths. DJ Turne staat bij velen bekend om zijn skills. Al jaren wordt hij gezien als een van de beste DJ''s in Nederland. Dit heeft Turne ook echt bewezen door een rechtstreekse Wild Card om Nederland te vertegenwoordigen op het hoogst haalbare podium te bemachtigen. Zo vertegenwoordigde hij namelijk Nederland op de Red Bull Threestyle World Championship in Taiwan in 2019.

Meer informatie over DJ Turne

Verantwoord naar Meervaart Studio tijdens corona
In deze corona-periode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle deelnemers, bezoekers, medewerkers en artiesten en daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid vragen wij je de nieuwe maatregelen in acht te nemen. LEES HIER HET GEHELE PROTOCOL

17:30 - 19:30