Workshop DJ

Beginners

Coach
Deejay Abstract

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€50 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop DJ

Beginners

WAT LEER JE:
Het soepel mixen van nummers is de belangrijkste taak van de DJ, maar de kunst van het draaien omvat veel meer. Zo zijn naast het mixen, de opbouw van je set en je platenkeuze natuurlijk net zo belangrijk. In een kleine groep van 8-10 deelnemers leer je in zes lessen van 2 uur de basics die elke DJ moet kennen.

Elke DJ deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitieruimte gedurende het seizoen dat je les volgt. Onze studio is uitgerust met de nieuwste Pioneer DJ-apparatuur.

DATA:
Les 1: woensdag 8 januari
Les 2: woensdag 15 januari
Les 3: woensdag 22 januari
Les 5: woensdag 29 januari
Les 4: woensdag 5 februari
Les 6: woensdag 12 februari

COACHING DOOR:
Deejay Abstract

OVER DE COACH:
Deejay Abstract staat bekend om zijn unieke stijl en geluid. Je herkent het meteen als ‘The President’ (zijn bijnaam) achter de decks staat. De creatieve manier waarop hij verschillende muziekgenres mixt, verbaast elke keer weer. Abstract won het Nationale Kampioenschap ‘Redbull 3style’ in 2016 en draait tegenwoordig over de hele wereld. In Amsterdam is hij regelmatig te zien/horen in Paradiso, Melkweg, Bitterzoet, Air en Jimmy Woo. Ook in de line up van grote festivals is hij niet meer weg te denken. Naast solo-optredens, draait hij regelmatig met het DJ collectief PATTA Soundsystem.

Lees hier meer over Abstract
 


Beginners 17:30 - 19:30
Beginners 20:00 - 22:00