Workshop DJ

Gevorderd

Coach
Dj Turne

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop DJ

Gevorderd

WAT LEER JE:
In deze advanced workshopreeks ga je dieper in op de fijne kneepjes van het Dj vak. Dj Turne laat je in zes lessen kennismaken met verschillende skills en vaardigheden. Beheers jij de basis van het Dj'en en wil jij hier nog meer uit halen? Geef je dan nu op voor deze exclusieve workshopreeks Dj gevorderd! Interesse? Meld je nu aan!

DATA:
Woensdag 8 Maart
Woensdag 15 Maart
Woensdag 22 Maart
Woensdag 29 Maart
Woensdag 5 April
Woensdag 12 April

TIJD:
20:00 - 22:00

KOSTEN:
60 euro

OVER COACH TURNE:
DJ Turne  is een rasechte Amsterdammer met Amerikaanse roots. Al jarenlang is hij een van de echte smaakmakers in de Amsterdamse dj booths. DJ Turne staat bij velen bekend om zijn skills. Al jaren wordt hij gezien als een van de beste DJ''s in Nederland. Dit heeft Turne ook echt bewezen door een rechtstreekse Wild Card om Nederland te vertegenwoordigen op het hoogst haalbare podium te bemachtigen. Zo vertegenwoordigde hij namelijk Nederland op de Red Bull Threestyle World Championship in Taiwan in 2019.

Meer informatie over DJ Turne

 

Gevorderd 20:00 - 22:00