Workshop DJ

Gevorderd

Coach
Deejay Abstract

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€35 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop DJ

Gevorderd

WAT LEER JE:
Het doel van deze workshop is het verbeteren van je mixtechnieken. Ook het opbouwen van je set voor bijv. een clubavond of festival komt aan bod. Daarnaast leer je scratchen en opnametechniek. Naast muzikale coaching, krijg je inzicht in  artiestenmanagement en de arbeidsmarkt. Basiskennis van het draaien is noodzakelijk om aan deze advanced cursus mee te kunnen doen.

Elke DJ deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitieruimte gedurende het seizoen dat je les hebt gevolg. Onze studio is uitgerust met de nieuwste Pioneer DJ-apparatuur.

DATA:
Les 1: dinsdag 8 oktober
Les 2: dinsdag 15 oktober
Les 3: dinsdag 29 oktober
Les 4: dinsdag 5 november

COACHING DOOR:
Deejay Abstract

OVER DE COACH:
Deejay Abstract staat bekend om zijn unieke stijl en geluid. Je herkent het meteen als ‘The President’ (zijn bijnaam) achter de decks staat. De creatieve manier waarop hij verschillende muziekgenres mixt, verbaast elke keer weer. Abstract won het Nationale Kampioenschap ‘Redbull 3style’ in 2016 en draait tegenwoordig over de hele wereld. In Amsterdam is hij regelmatig te zien/horen in Paradiso, Melkweg, Bitterzoet, Air en Jimmy Woo. Ook in de line up van grote festivals is hij niet meer weg te denken. Naast solo-optredens, draait hij regelmatig met het DJ collectief PATTA Soundsystem.

Lees hier meer over Abstract


Gevorderd 18:00 - 20:00