DJ Lab

Gevorderd

Coach
Dj Rockefellababe

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
90 euro

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

DJ Lab

Gevorderd

Meervaart Studio is voor het nieuwe DJ Lab op zoek naar 15 jonge Amsterdamse Dj's in de leeftijd 18-25 jaar die dromen van een carriere als DJ.

Dus wil jij klaar worden gestoomd voor een professionele DJ carrière, weten hoe jij je kan profileren in de entertainmentscene én wat je hier allemaal voor nodig hebt? Doe dan mee en meld je aan voor dit project! 

OVER DJ LAB
Het DJ Lab is een uniek programma door Meervaart Studio, voor het ontwikkelen van jong Amsterdams DJ talent, die klaar worden gestoomd voor de entertainmentwereld. Onder leiding van een professionele maker werken 15 deelnemers in de leeftijd 18-25 jaar aan hun eigen DJ portfolio. In een aantal maanden wordt je gecoacht en begeleid door DJ Rockefellababe en krijg je masterclasses/gastcolleges van organisatoren en artiesten uit evenementenbranche. Samen met de groep werk je o.l.v. DJ Rockefellababe aan je identiteit, muzikaliteit en vaardigheden, met als eindproduct een eigen mixtape. Bij het DJ Lab draait het vooral om het verdiepende leertraject en de kennis en ervaring die je op doet, door de aangeboden trainingen en bijeenkomsten.

DE VOORWAARDEN:
• Een carrière starten in de entertainment scene als DJ is je droom
• Je bent tussen de 18– 25 jaar
• Je woont of zit op school in Amsterdam
• Je bent in de periode februari 2023 t/m juni 2023 beschikbaar op dinsdagavond 20:00 - 22:00 uur
• Het lesgeld is 90 euro per seizoen/Lab (maar de auditie/kick of is natuurlijk gratis)

WHAT'S IN IT FOR YOU?
• Wekelijkse coaching en begeleiding van Dj Rockefellababe
• Ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen onder begeleiding van professionals uit het vak
• Gratis gebruik van apparatuur & ruimtes
• Netwerken
• Werken met echte opdrachtgevers
• Toewerken naar het maken van je eigen mixtape met tips en tricks

DATA & TIJD*:
Kick off / auditie - Dinsdag 21 februari 20:00-22:00 uur in Meervaart Studio
(Na toelating zijn de lessen wekelijks op dinsdagavond van 20:00-22:00 uur)


OVER ROCKEFELLABABE:
Daphne Agyepong oftewel 'DJ Rockefellababe' is met haar movement #fidigyaldem een vrouwvriendelijke carbische Dj, die womenempowerment voorop zet. De genres die Rockefellababe ten gehore brengt zijn voornamelijk Dancehall, Kuduro, Soca, Ragga en Afrobeats. Ze is te herkennen aan haar aanstekelijke energie achter de draaitafels en voornamelijk bekend van grote feesten als o.a. Encore, Jamrock, Vunzige Deuntjes en festivals als Amsterdam Open Air, Latin Village en Parels van de Stad. In 2021 is ze getekend bij Vunzige Deuntjes Music, hét muzieklabel van Festivalorganisator 'Vunzige Deuntjes', waar ze naast DJ ook als vocalist muziek uit brengt. In 2022 was ze de supportact voor de grote artiest 'Shaggy', in de Melkweg en werd ze daarnaast assistent-programmeur bij Vunzige Deuntjes. Dj Rockefellababe is een vrouw met vele talenten en ruime kennis & ervaring in de entertainmentindustrie.  

Gevorderd 20:00 - 22:00