Workshop Songwriting

Coach
Gianski

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Songwriting

Wil jij als artiest op het podium staan en jouw eigen nummers uitbrengen? In de workshop Songwriting leer jij onder begeleiding van sing-songwriter en producer Gianksi je eigen songs schrijven. In deze exclusieve reeks van vier lessen ga je aan de slag met tekstopbouw, verhaal en leer je in korte tijd je eigen hit te schrijven.

DATA:
Les 1 - dinsdag 21 september
Les 2 - dinsdag 28 september
Les 3 - dinsdag 5 oktober
Les 4 - dinsdag 12 oktober
vakantie 19 oktober - geen les
Les 5 - dinsdag 26 oktober
Les 6 – dinsdag 2 november
De lessen tijden:  20:00 – 20:00 uur

COACH:
Gianski

OVER DE COACH:
Sing-songwriter en producer Gianski staat bekend om zijn openhartige muziek met invloeden uit het levenslied, neo-soul, R&B en pop. Zijn sound is het beste te omschrijven als André Hazes meets Frank Ocean. Eerder werkte Gianski al samen met artiesten als Lijpe, Big2, Lange Frans, Kempi en F1rstman. De zelfbenoemde ‘glijer’ weet met zijn inlevingsvermogen als tekstschrijver ook de mooiste liedjes te schrijven voor andere artiesten. Gianski is sinds 2013 actief met het uitbrengen van zijn eigen muziek, maar met zijn track ‘Mijn Tijger’ (2017) heeft hij definitief zijn sound gevonden. Hierna volgde zijn debuut EP ‘Zonder Jou Was Het Nooit Gelukt’. Deze EP werd goed ontvangen en opgevolgd door de ‘Poncho’ EP en de ‘Waterpark’ EP. De laatstgenoemde werd gepresenteerd met een live-show in Paradiso in Amsterdam.

Verantwoord naar Meervaart Studio tijdens corona. In deze corona-periode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle deelnemers, bezoekers, medewerkers en artiesten en daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid vragen wij je de nieuwe maatregelen in acht te nemen. LEES HIER HET GEHELE PROTOCOL


20:00 - 22:00