Workshop Zang

Beginners

Coach
Anne-Fay

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€50 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Zang

Beginners

WAT LEER JE:
Wil jij beter leren zingen en performen? In deze workshop werk je aan stemopbouw, zangtechniek en podiumpresentatie. In een kleine groep van 8-10 deelnemers leer je basics die elke zanger/zangeres moet kennen. Als afsluiting is er een mini showcase in Meervaart Studio.

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

DATA:
Les 1: woensdag 26 februari
Les 2: woensdag 4 maart
Les 3: woensdag 11 maart
Les 4: woensdag 18 maart
Les 5: woensdag 25 maart
Les 6: woensdag 1 april
Eindpresentatie: woensdag 8 april

TIJD:
18.00 - 20.00

OVER DE COACH:
Als frontvrouw van de band Cookachoo en zangeres in het bekroonde ZO! Gospel Choir, was Anne-Fay al te zien op de grote podia en festivals. Het afgelopen jaar trad ze daarnaast als vocalist en daqnser op in twee succesvolle theatervoorstellingen. In oktober 2018 kwam haar eerste solo debuutsingle Lioness uit. Haar muziekstijl omschrijft ze zelf als 'moksi' : een ongepolijste mix van gospel, soul en hiphop.

Meer informatie over Anne-Fay

Meer informatie (lesdata, tijden en inschrijfmogelijkheid) volgt binnenkort!