Workshop Zang

Beginners

Coach
Anne-Fay Kops

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€50 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Zang

Beginners

WAT LEER JE:
Wil jij beter leren zingen en performen? In deze workshop werk je aan stemopbouw, zangtechniek en podiumpresentatie. In een kleine groep van 8-10 deelnemers leer je basics die elke zanger/zangeres moet kennen. Als afsluiting is er een mini showcase in Meervaart Studio.

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

DATA:
Les 01: 09 oktober
Les 02: 16 oktober
Les 03: 30 oktober
Les 04: 6 november
Les 05: 13 november
Les 06: 20 november
Eindpresentatie 27 november (20:00-21:00 uur)

TIJD:
18:00-20:00 uur

COACHING DOOR:
Anne-Fay Kops

OVER DE COACH:
Als frontvrouw van de band Cookachoo en zangeres in het bekroonde ZO! Gospel Choir,  was Anne-Fay al te zien op de grote podia en festivals. Het afgelopen jaar trad ze daarnaast als vocalist en danser op in twee succesvolle theatervoorstellingen. In oktober 2018 kwam haar eerste solo debuutsingle Lioness uit. Haar muziekstijl omschrijft ze zelf als ‘moksi’: een ongepolijste mix van gospel, soul en hiphop.

Lees hier meer over Anne-Fay


Beginners Meer info binnenkort