Workshop Mixing & Mastering

Coach
Leeroy Molly

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Mixing & Mastering

Hoe finetune je een track, zodat ze optimaal klinken? Welke onderdelen en technieken zijn hier essentieel in? Dit leer je allemaal in onze nieuwe workshop mixing & mastering olv Leeroy Molly. In 6 weken tijd leer je alle geluiden in je track goed op elkaar af te mixen door de EQ, panning, compressie en galm perfect in balans te brengen. Ook leer je wat mastering precies inhoudt en wat er wel of niet mogelijk is. Met als doel dat je na afloop zelfstandig het eindresultaat van je tracks aanzienlijk kan verbeteren.

DATA:
Dinsdag 7 maart
Dinsdag 14 maart
Dinsdag 21 maart
Dinsdag 28 maart
Dinsdag 4 april
Dinsdag 21 februari 

TIJD:
18:00-20:00 uur

OVER DE COACH:
Leeroy Molly is een van de frontmannen van hiphopformatie Zwart Licht. Sinds de lancering van hun debuut Bliksemschicht in 2009 behoort Zwart Licht tot de beste live acts van Nederland. Onlangs ontving de groep een Edison Pop Award in de categorie ‘Beste videoclip’ voor hun track Zwarte Hollanders. Naast MC is Leeroy ook een veelgevraagd producer en gediplomeerd audio engineer. Hij werkte als producer met diverse grootheden uit de Nederlandse hiphop scene zoals Adje, Winne en Deejay Abstract. 
Meer informatie over Leeroy Molly

LET OP: Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

18:00 - 20:00