Workshop Zang

Basics

Coach
Anne-Fay

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Zang

Basics

WAT LEER JE:
Wil jij beter leren zingen en performen? In deze workshop werk je aan stemopbouw, zangtechniek en podiumpresentatie. In een kleine groep van 8 deelnemers leer je basics die elke zanger/zangeres moet kennen. Als afsluiting is er een mini showcase in Meervaart Studio. Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

AANMELDEN:
In verband met het Covid-19 virus mogen we momenteel geen groepszanglessen aanbieden. Als je op de hoogte wil blijven van de eerstvolgende start datum, meld je dan alvast aan via de inschrijfknop!

OVER DE COACH: 
Zangeres Anne-Fay studeerde af aan de Fontys Dansacademie. Ze is is een veelzijdige zangeres, maker en performer. Ze is bekend van de band Coockachoo en zong in het ZO! Gospel choir. Sinds 2018 is Anne-Fay bezig met haar soloproject en eigen nummers aan het uitbrengen. Ze maakt een crossover tussen electronia, gosep, soul en hiphop. Haar nummers hebben een maatschappijkritische boodschap en zijn kleurrijk gebracht met liefde, passie en creativiteit.

Basics -