Workshop Stand-up Comedy

Coach
Edo Berger

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
60 euro (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Stand-up Comedy

WAT LEER JE:
In deze workshop ga je onder leiding van comedian Edo Berger aan de slag om je eigen stand up comedy set te schrijven en te leren hoe je die op het podium brengt. Hoe bouw je een grap op? Waar haal je inspiratie uit? Welke beeld van jezelf wil je overbrengen op het publiek? Hoe begin je en hoe sluit je af? En vooral: wat heb jíj te vertellen?

DATA:
Volgt binnenkort, we zijn nog druk bezig met de jaarplanning dus de startdatum volgt binnenkort. Meld je vooral alvast aan via de inschrijfknop!

OVER DE COACH:
Edo Berger is professioneel comedian en te zien in theaters en comedyclubs in heel Nederland. Hij speelt ook in het Engels en stond op podia van Edinburgh tot Moskou. Hij schrijft daarnaast comedy op maat voor bedrijven en presenteert evenementen. Voor de ochtendshow van Mattie en Marieke op Q-Music maakt Edo al jaren de Q-Musical, een muzikale column die genomineerd werd voor de Zilveren Reissmicrofoon voor het beste radio-item. Sinds dit jaar is hij ook programmeur van het Utrecht International Comedy Festival.Meer info www.edoberger.nl

Verantwoord naar Meervaart Studio tijdens corona
In deze corona-periode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle deelnemers, bezoekers, medewerkers en artiesten en daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid vragen wij je de nieuwe maatregelen in acht te nemen. LEES HIER HET GEHELE PROTOCOL