Workshop Creative Writing

Coach
Soraya Hadjar

Leeftijd
15-25

Prijs
60 euro

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Creative Writing

Zit jouw hoofd vol met fantastische verhalen, plotten en karakters? Barst jij van de ideeën voor een kinderboek, een hoorspel of een autobiografie? De workshop creative writing omvat de informatie om jouw hersenspinsels op een creatieve manier op papier te zetten. En wie weet leest straks een groot publiek jouw werk. Ervaar zelf hoe leuk en eenvoudig schrijven is. Als je maar de juiste impulsen krijgt!

DATA*:
Les 1 - vrijdag 12 november
Les 2 - vrijdag 19 november
Les 3 - vrijdag 26 november
Les 4 - vrijdag 3 december
Les 5 - vrijdag 10 december
Les 6 - vrijdag 17 december
Tijd: 18:00-20:00
*Data onder voorbehoud

Interesse? Meld je nu aan!

OVER COACH SORAYA HADJAR:
Soraya Hadjar (26) is een Surinaams/Algerijnse vrouw, geboren en getogen in Amsterdam. In het verleden schreef zij als freelancer voor onder andere Cosmopolitan, Axed en Linda Meiden. Na met een depressie en PTSS gekampt te hebben, had zij het verlangen om haar verhalen en de verhalen van haar lotgenoten hierover te delen. Hiervoor heeft zij in 2018 het platform That's What She Said NL opgericht, een safe space waarop jongeren hun verhalen kunnen delen door middel van blogs, muziek, kunst en meer. Soraya richt zich op mental health, hiphop, jongeren en maatschappelijke kwesties. Momenteel geeft ze als editor-at-large leiding aan de redactie van Complex NL

COVID-19 PROTOCOL: Coronatoegangsbewijs verplicht vanaf 18 jaar
Vanaf zaterdag 6 november ’21 is voor iedereen vanaf 18 jaar voor onze activiteiten een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand aan de les wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.
Lees meer