Workshop Presenteren

Beginners

Coach
JNM the Naked MC

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
50 euro (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Presenteren

Beginners

WAT LEER JE:
JNM THE NAKED MC oftewel Jennifer Muntslag is mc, muzikant, actrice, presentatrice en crowdhyper. Tijdens deze korte pre-summer cursus zal JNM je de kneepjes van het presentatie vak bij brengen

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

DATA:
Volgt binnenkort
Les 1:
Les 2:
Les 3:
Les 4:
Les 5:
Les 6:

TIJD:
Volgt binnenkort

COACHING DOOR:
JNM the Naked MC

OVER DE COACH:
JNM The Naked MC oftewel Jennifer Muntslag staat het allerliefst op het podium. Ze is MC, muzikant, actrice, presentatrice en crowdhyper. Het maakt niet uit wat ze doet op het podium als ze maar mag kletsen en entertainen, want dat is haar passie. Grote kans dat je haar weleens de boel bij elkaar heb horen kletsen op culturele evenementen, voorstellingen, tijdens clubavonden, festivals (Milkshake Festival) en andere kunstzinnige gelegenheden. Maar ook als actrice betreedt JNM vaak genoeg het podium. In 2018 speelt ze mee in de voorstelling ‘Bloedlink’ van DOX en speelt ze onder andere in Utrecht, Haarlem, Almere en Amsterdam.


Beginners Meer info binnenkort