Workshop Presenteren

Beginners

Coach
JNM the Naked MC

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
50 euro (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Presenteren

Beginners

WAT LEER JE:
Ben jij een echt podiumbeest en wil jij leren presenteren? Professionele kletskous Jennifer Muntslag brengt je in 6 weken de basics van het hosten en presenteren bij. Coach Jennifer Muntslag oftewel JNM is mc, muzikant, actrice, presentatrice en crowdhyper.  In de cursus leer je alle kneepjes van het vak om tijdens feestjes, voorstellingen of andere gelegenheden je publiek te entertainen. Samen met de coach werk je aan je zelfverzekerdheid, kracht, enthousiasme en entertain skills op het podium en krijg je alle ins- and outs mee van het presenteren van event.

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

DATA:
Les 1: dinsdag 3 maart
Les 2: dinsdag 10 maart
Les 3: dinsdag 17 maart
Les 4: dinsdag 24 maart
Les 5: dinsdag 31 maart
Les 6: dinsdag 7 april

TIJD:
20:00 - 21:30 uur

OVER DE COACH:
JNM The Naked MC oftewel Jennifer Muntslag (geboren in 1983) staat het allerliefst op het podium. Ze is MC, muzikant, actrice, presentatrice en crowdhyper. Het maakt niet uit wat ze doet op het podium als ze maar mag kletsen en entertainen, want dat is haar passie.Grote kans dat je haar weleens de boel bij elkaar heb horen kletsen op culturele evenementen, voorstellingen, tijdens clubavonden, festivals (Milkshake Festival) en andere kunstzinnige gelegenheden. Maar ook als actrice betreedt JNM vaak genoeg het podium. Op dit moment speelt ze mee in de voorstelling ‘Bloedlink’ van DOX.

Meer informatie over JNM The Naked MC


Meer informatie (lesdata, tijden en inschrijfmogelijkheid) volgt binnenkort!