Poetry Lab

Gevorderd

Coach
Smita James

Leeftijd
16-25 jaar

Prijs
90 euro (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Poetry Lab

Gevorderd

Ben jij al enige tijd bezig met poetry en wil je nog meer verdiepen? Dan is het Poetry Lab zeker iets voor jou. Tijdens het traject ga je veel schrijven, discussiëren en nadenken over bepaalde (actuele) zaken. Wat vind jij? Wat denk jij? Hoe voel jij je daarbij? En hoe kun je dit met pen op papier uiten? Het project is geschikt voor verhalenschrijvers, dichters, poëten, spoken word artists, songwriters en rappers. Je werkt gedurende 4 maanden, onder professionele begeleiding, naar een dichtbundel (Poetry Lab bundel #4). Tijdens dit project word je gecoacht door  woordkunstenaar Smita James.

TALENT GEZOCHT:
We zijn net gestart maar zijn altijd op zoek naar extra dichters dus meld je vooral aan en join ons komende donderdag van 18-20 uur in Meervaart Studio.
 Wil je meedoen? Meld je aan via het inschrijfformulier en stuur ook een mail naar studio@meervaart.nl ovv Poetry Lab 4

VOOR WIE IS HET PROJECT?

  • Schrijven is je passie
  • Je bent tussen de 16– 25 jaar
  • Je woont Amsterdam
  • Je bent tot februari 2023 minimaal 2 uur per week beschikbaar
  • Het lesgeld is 90 euro per seizoen


DATA & TIJD:
Elke donderdag van 18:00-20:00 uur
Eind maart - Release bundel

OVER COACH SMITA JAMES:
Smita James is een ritmische spoken word-dichter, die haar schrijven graag verspreid door gebruik te maken van andere kunstdisciplines. Ze heeft de schrijversopleiding afgerond op de Schrijversacademie en treed nu regelmatig op tijdens evenementen, festivals en in theaters. Zo reisde ze in 2018 mee met het Nederlandse Blazers Ensemble voor een mini tour langs verschillende cultuurhuizen, was ze te bewonderen op het Fringe Festival, Spoken Word FM en in het Bijlmerpark Theater. Maar niet alleen solo is Smita te zien op het podium. Ze maakt namelijk ook deel uit van het duo Poetronic. Samen met muziek van producer Ci Seryne draagt ze haar gedichten voor onder begeleiding van elektronische muziek en opvallende video’s. Website Smita James

OVER POETRY LAB:
Het Meervaart Studio Poetry Lab is een experimenteel schrijfprogramma voor Amsterdamse jongeren (16-24 jaar oud) die de dichter in zichzelf willen ontdekken en uitdagen. In drie maanden werken dichters onder leiding van dichter & coach Smita James aan een bundel. Ze worden gecoacht en gestimuleerd om te praten, samen na te denken en te schrijven over verschillende (actuele) zaken. Meervaart Studio biedt jong talent op deze manier de kans om in contact te komen met gelijkgestemden en tegelijkertijd een portfolio en netwerk op te bouwen.  Meer info


LET OP: Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

Gevorderd 18:00 - 20:00