Poetry Lab

Gevorderd

Coach
Smita James

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€75 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Poetry Lab

Gevorderd

WAT LEER JE:
Ben jij al enige tijd bezig met poetry en wil je nog meer verdiepen? Dan is het Poetry Lab zeker iets voor jou. Tijdens het traject ga je veel schrijven, discussiëren en nadenken over bepaalde (actuele) zaken. Wat vind jij? Wat denk jij? Hoe voel jij je daarbij? En hoe kun je dit met pen op papier uiten? Het project is geschikt voor verhalenschrijvers, dichters, poëten, spoken word artists, songwriters en rappers. Je werkt gedurende 4 maanden, onder professionele begeleiding naar een eindpresentatie op locatie.

LET OP:
Donderdag 13 februari heeft de auditie avond plaatsgevonden, daaruit hebben we 11 talenten geselecteerd en nu hebben we nog plek voor 4 deelnemers. Dus als je de auditie hebt gemist maar toch nog heel graag mee wil doen dan is dat eventueel mogelijk. Wel verwachten we een video auditie, neem even contact op met Wendy (wdevries@meervaart.nl) en zij zal je dan meer informatie toesturen.

DE VOORWAARDEN:

  • Acteren is je passie
  • Je bent tussen de 15 – 25 jaar
  • Je woont of zit op school in Amsterdam
  • Je bent in de periode 12 maart 2020 t/m 25 juni 2020 beschikbaar op donderdag 20:00-22:00 uur
  • Het lesgeld is 75 euro per seizoen

WHAT'S IN IT FOR YOU?

  • Wekelijkse coaching
  • Ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen
  • Gratis gebruik van ruimtes
  • Netwerken
  • Optreden

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.

DATA:
12, 19, 26 maart
2, 9, 16, 23 april
14, 28 mei
4, 11, 18, 25 juni

TIJD:
20:00 - 22:00 uur

OVER DE COACH:
Smita James is een ritmische spoken word-dichter, die haar schrijven graag verspreid door gebruik te maken van andere kunstdisciplines. Ze heeft de schrijversopleiding afgerond op de Schrijversacademie en treed nu regelmatig op tijdens evenementen, festivals en in theaters. Zo reisde ze in 2018 mee met het Nederlandse Blazers Ensemble voor een mini tour langs verschillende cultuurhuizen, was ze te bewonderen op het Fringe Festival, Spoken Word FM en in het Bijlmerpark Theater. Maar niet alleen solo is Smita te zien op het podium. Ze maakt namelijk ook deel uit van het duo Poetronic. Samen met muziek van producer Ci Seryne draagt ze haar gedichten voor onder begeleiding van elektronische muziek en opvallende video’s. Website Smita James

Gevorderd 20:00 - 22:00