Workshop Spoken Word

Basics

Coach
Sydney Lowell

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Spoken Word

Basics

Doe jij ook mee aan de workshop Spoken Word? Woordspelingen, articulatie, taalvondsten en performance! In 6 lessen van twee uur leert Sydney Lowell je hoe je een tekst schrijft en tot leven brengt op het podium met behulp van je stem, ritme en houding. Ter afsluiting is er een mini showcase in Meervaart Studio. 

DATA:
Dinsdag 7 maart
Dinsdag 14 maart
Dinsdag 21 maart
Dinsdag 28 maart
Dinsdag 4 april
Dinsdag 11 april
Dinsdag 18 april - showcase


TIJD:
18:00-20:00

OVER DE COACH:
Een creatieve geest, geboren als Sydney Lowell, vertelt met haar ritmische woordkunst verhalen die doen bewegen. Soms kritisch, soms sensueel, soms introvert, soms ‘extra’ – altijd soulful. De Amsterdamse is actief als dichter, stemacteur, host, workshopdocent en cultureel producent. Ze ziet haar poëzie niet alleen als reflectie van zichzelf, maar ook als verlengstuk; een verlengstuk dat haar in staat stelt boodschappen te delen met anderen. Elke voordracht is een poging tot toenadering, en een energetische uitwisseling met haar publiek. Sydney Lowell heeft op verschillende nationale en internationale podia gestaan. Ook is ze medeoprichter & producent van cultureel platform We The People en online spoken word productie 2PHRASE.

LET OP: Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.


Basics 18:00 - 20:00