Workshop Spoken Word

Coach
Luan Buleshkaj

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€40 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Spoken Word

Doe jij ook mee aan de workshop Spoken Word? Woordspelingen, articulatie, taalvondsten en performance! In 4 lessen van twee uur leert woordkunstenaar Luan Buleshkaj je hoe je een tekst schrijft en tot leven brengt op het podium met behulp van je stem, ritme en houding.

DATA:
Dinsdag 17 mei
Dinsdag 24 mei
Dinsdag 31 mei
Dinsdag 7 Juni

18:00-20:00 uur

KOSTEN:
40 euro

Interesse? Meld je nu aan!

OVER COACH LUAN:
Luan Buleshkaj is een woordkunstenaar in de breedste zin van het woord en een gevestigde naam in de spoken word-scene in Nederland. De geboren en getogen Amsterdammer met Kosovaars-Albanese roots maakte daarvoor vooral naam als battlerapper (L-Deep) bij het platform 'Punchout Battles'. Sinds Luan entree maakte in de poëziewereld stond hij al op vele gerenommeerde podia in Nederland. Luan staat bekend om zijn woordspelingen, taalvondsten, ritme en krachtige voordracht. Sinds 2020 Luan toert Luan door Nederland met zijn theatervoorstellingen  ‘Leeuwenkind’ en 'Godenzonen'. In september 2020 won hij met deze voorstelling de Beste of Fringe 2020 tijdens het Amsterdam Fringe Festival en een maand later sleepte hij de Shaffy Cheque in de wacht bij het Amsterdams Kleinkunst Festival. In de zomer van 2020 was Luan negen wekenlang was huisdichter bij ‘Zomer in de stad’, een programma van Pakhuis De Zwijger en AT5.

Meer informatie (lesdata, tijden en inschrijfmogelijkheid) volgt binnenkort!