Workshop Storytelling

Coach
Fouad Lakbir

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
60 euro

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Storytelling

Doe jij ook mee aan de workshop Storytelling. In 6 lessen van twee uur leert verhalenverteller Fouad Lakbir je de basisvaardigheden in het vertellen van verhalen. In deze workshop reeks aanmoedigen om je nieuwsgierig op te stellen, verhalen verder te verkennen en meer te weten te komen. We sluiten de reeks af met een intieme Storytelling avond in Meervaart Studio, performen is natuurlijk niet verplicht maar wel een hele toffe uitdaging.

DATA & TIJD:
​Dit programma start binnenkort! Wil je meedoen en op de hoogte blijven? Meld je vooral alvast aan via de inschrijfknop hieronder.

OVER COACH FOUAD LAKBIR:
Fouad gelooft in de kracht van verhalen. Hij vertelt zelf, traint mensen in de kunst van vertellen en initieert en werkt mee aan verschillende projecten om een podium te geven aan onvertelde verhalen. Hij organiseert onder meer in New Metropolis Nieuw-West, een dependance van Pakhuis de Zwijger, avonden waar verhalen uit Nieuw-West worden verteld.

LET OP: Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.