Workshop Theater

Leeftijd
15-25 jaar

Prijs
€60 (voor alle lessen)

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Theater

In deze workshop gaat theatermaakster Priscilla Vaudelle dieper in op het maken van een solo voorstelling. In een kleine groep van 8 deelnemers leer je de beginselen van het maken van een eigen solo voorstelling. Om aan deze workshop mee te doen is enige theater ervaring nodig.

LET OP: Helaas is er maar plek voor 8 personen en omdat er een grote vraag is naar deze workshop, stellen we nadat we alle aanmedlingen hebben verwerkt een groep samen (een groep die o.a. qua niveau & motivatie goed bij elkaar aansluit). Maximaal twee weken nadat je je hebt aangemeld krijg je een bevestigingsmail met meer informatie en ook een vraag over je motivatie.

DATA:
Les 1: woensdag 4 november
Les 2: woensdag 11 november
Les 3: woensdag 18 november
Les 4: woensdag 25 november
Les 5: woensdag 2 december
Les 6: woensdag 9 december

TIJD:
20:00-22:00 uur

OVER DE COACH:
De Amsterdamse theatermaker Priscilla Vaudelle geeft in haar werk zichtbaarheid aan mensen en verhalen die doorgaans geen podium vinden. Met snelle montages, muziek, spoken word, rap en dans zet ze de toon voor verhalen die recht uit het hart van de stad komen: krachtige, universele voorstellingen, over actuele thema’s als identiteit, seksualiteit, sociale druk en opvoeding, die veel weerklank vinden bij een zeer divers publiek. Priscilla volgde de opleiding Theaterdocent aan de Academie voor Theater en dans en richtte daar (samen met Tim van den Heuvel) makerscollectief LostProject op.

Verantwoord naar Meervaart Studio tijdens corona
In deze corona-periode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle deelnemers, bezoekers, medewerkers en artiesten en daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid vragen wij je de nieuwe maatregelen in acht te nemen. LEES HIER HET GEHELE PROTOCOL

Elke deelnemer wordt automatisch Meervaart Studio member. Dit betekent gratis repetitie- en opnameruimte gedurende het seizoen dat je les volgt.
 
Meer informatie (lesdata, tijden en inschrijfmogelijkheid) volgt binnenkort!