Workshop Theater Beginners

Coach
Dionne Verwey

Prijs
T.B.A.

Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Workshop Theater Beginners

Heb jij altijd al zelf theater willen spelen en wil jij kennismaken met het theatervak? Pak dan nu je kans! Theatermaakster Dionne Verwey komt een exclusieve workshop Theater voor beginners geven bij Meervaart Studio!

DATA:
Volgt binnenkort, we zijn nog druk bezig met de jaarplanning dus de startdatum volgt binnenkort. Maar meld je vooral alvast aan via de inschrijfknop!

OVER DE COACH:
Dionne Verwey maakt fysiek beeldend theater, met een tragi-komisch smaakje. Als theatermaker houdt ze zich bezig met de zoektocht naar de universele aspecten van de mens. Dat wat ons bindt. Daarbij kijkt ze naar de maatschappij met een goeie dosis verzet tegen alles dat als vanzelfsprekend wordt beschouwd.

Dionne werkte onder meer bij Theatergroep Oostpool, Theater Rotterdam, Golden Palace, De Toneelmakerij en Het Nationaal Theater. Daarnaast maakt ze ook nog eens voorstellingen bij muziektheatergezelschap Orkater met haar muziektheatercollectief 'Sir Duke', waar ze geprezen is om haar uitmuntende spel en brede talent als muzikant en actrice. Daarmee sleepte ze een nominatie in de wacht voor de Colombina (beste vrouwelijke bijrol).