vr 20 september 2019

Start seizoen Meervaart Studio

Een gloednieuw, fris en vol workshop programma. Leren, experimenten of juist creëren?

Start seizoen Meervaart Studio
Terug naar Nieuws
Na een lange zomerperiode trappen we as maandag 23 september dan eindelijk ons nieuwe seizoen af! Zoals je van ons gewend bent natuurlijk met een gloednieuw, fris en vol workshop programma. Leren, experimenten of juist creëren? Het kan allemaal! Ook dit seizoen hebben we voor een ieder er weer wat tussen zitten. En dat terwijl we net pas zijn begonnen..

MEMBERSHIPS
Mocht je vanaf 23 september gebruik willen maken van ruimte en apparatuur is het noodzakelijk dat je een actief membership hebt. Dat betekent dat je je hebt ingeschreven, betaald en meedoet met een workshop of LAB. Als deelnemer word je automatisch member van Meervaart Studio.

Heb je als oud-deelnemer geen behoefte aan een workshop of LAB, maar ga je liever zelf aan de slag? Dan kun je een membership aanschaffen ter waarde van 40 euro. Een membership is altijd geldig tot eind zomer 2020 (ongeacht wanneer je deze aanschaft).

LET OP: afspraken worden pas gemaakt als de kosten van het membership van te voren betaald zijn OF als je de eerste les van de workshop of LAB hebt bijgewoond. Betalingen alleen via internetbankieren. We accepteren helaas geen contant betalingen meer.


 


Terug naar Nieuws