wo 18 december 2019

9 februari | Meervaart Studio Nieuwe Oogst

Eindpresentaties Theater & Dans Lab

Terug naar M-Talk
9 februari 2020 presenteert Meervaart Studio haar nieuwe lichting Theater & Dans Lab’ers in de Meervaart. Tijdens deze avond geniet je van nieuwe dans en theater talenten die rechtstreeks uit de kweekvijver van de Meervaart Studio Labs komen. In de Labs bruist het, mag er geëxperimenteerd worden en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

MEERVAART STUDIO DANS LAB X FRACTAL
Afgelopen 4 maanden werkten de dansers van het Meervaart Studio Dans Lab onder begeleiding van Fractal Dance Collective toe naar deze onderzoekspresentatie. Tijdens het traject hebben de dansers geëxperimenteerd met verschillende bewegingstechnieken zoals breaking en contemporary dans. De focus lag op het unieke ‘360 movement’ trainingsprogramma van Fractal Dance Collective.

Voorstelling 'BUILDING 87' Dans Lab:
Dansers: Alaska, Anna, Danae, Femke, Jasmine, Jeffrey, Jinko, Joario, Karlijn, Lieke, Melissa, Pascale, Peter, Samora, Tori & Tozan

MEERVAART STUDIO THEATER LAB X LOSTPROJECT
De twee groepen van het Meervaart Studio Theater Lab werkten de afgelopen 4 maanden onder begeleiding van de makers van LostProject toe naar deze twee onderzoekspresentaties. LostProject is een makers collectief dat diverse projecten en programma’s, bedenkt en produceert rondom maatschappelijke thema’s voor een nieuw en gemêleerd publiek.

Voorstelling 'AMSTERDAM' Theater Lab:
Spelers: Eva, Jillian, Joshua, Keisha, Kira-Nerys, Klaske, Link, Lot, Lotte, Schiavone, Shanaih, Shaquille & Whitney

Voorstelling 'BULLIT' Theater Lab plus:
Spelers: Ata, Niyazi, Kanen, Zaina, Revennio, Lara, Samora, Mohamed, Lieke, Mayla, Semme, Keisha, Doralice & Sohrab

 

Meer info en tickets


Terug naar Nieuws