ma 03 februari 2020

5 februari | Meervaart Studio Nieuwe Oogst

Foto expositie van het Meervaart Studio Foto Lab

Terug naar Nieuws
De Meervaart en Foam Fotografiemuseum Amsterdam presenteren het persoonlijke werk van 6 jonge Amsterdamse fotografen. De tentoonstelling komt voort uit een serie fotografieworkshops, gegeven door fotograaf en museumdocent bij Foam, Khalid Amakran. Onder persoonlijke begeleiding van Khalid zijn de fotografen op zoek gegaan naar hun eigen visie en identiteit als fotograaf. Deze tentoonstelling is het resultaat van deze zoektocht.

Met werk van: Angie, Cansu , Julie, Merel, Sarah & Shantel

Woensdag 5 februari 2020
18:30 uur | Inloop
19:30 - 20:30 uur | Opening expo & rondleiding

Locatie: Groeten van Marc. Vespuccistraat 35h, 1057 CK Amsterdam

Facebook link


Dit project is een samenwerking tussen Foam Fotografiemuseum Amsterdam en Meervaart Studio, hét talentencentrum van de Meervaart.

OVER FOAM
Foam is gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam. Foam is dé plek voor fotografie in al haar gedaanten: van hedendaags tot historisch en van autonoom tot toegepast. Foam organiseert grote tentoonstellingen waarin het werk van (wereld)beroemde fotografen gepresenteerd wordt, maar ook van jong talent in kleinere, snel wisselende exposities. Foam wordt ondersteund door de BankGiroLoterij, De Brauw Blackstone Westbroek, Delta Lloyd, Gemeente Amsterdam, Olympus en de VandenEnde Foundation [www.foam.org].


Terug naar Nieuws