wo 19 augustus 2020

Geen hugs en handshakes maar afstand en desinfectie gel

De zomervakantie is weer voorbij en we zijn eindelijk weer open. Even iets anders dan normaal maar net zo leuk!

Terug naar Nieuws
Helaas is het virus er nog steeds en daarom moeten we ons nog steeds aan alle adviezen van het RIVM houden. Maar desondanks mogen we wel gewoon weer open en gaan we er weer een mooi schooljaar van maken.

In deze corona-periode vinden wij het extra belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle deelnemers, bezoekers, medewerkers en artiesten en daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid vragen wij je de nieuwe maatregelen in acht te nemen en aanwijzingen van de medewerkers op te volgen.

Geen hugs & Handshakes

Als je de komende tijd les bij ons volgt dan hopen we dat je ook in je privé leven de corona adviezen naleeft. Studeren met vrienden, chillen in het park, een boottochtje door de grachten, eten bij familie of op bezoek bij vrienden en familie  of op het terras met een drankje? Houd 1,5 meter afstand, was je handen regelmatig en geef ook geen handshakes of hugs! Verder kunnen we natuurlijk wel een plezierige, leerzame en creatieve tijd met elkaar hebben op gepaste afstand.

VRIJ WERKEN (VANAF 1 SEPTEMBER)
Ook openen we vanaf 1 september onze deuren weer deels voor het vrij werken. We plannen alleen nog niet vooraf in. Wil je repeteren dan kun je op dezelfde dag bellen naar 020-4107701 en een afspraak maken. Wij zijn (in principe) geopend van maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 17:00 uur. Het kan zijn dat je iets minder lang gebruik kunt maken van onze faciliteiten dan normaal.

Voor en na ieder gebruik moeten de ruimtes (deurklinken, toiletten, etc.) en de gebruikte apparatuur namelijk gereinigd worden. Wij vragen om begrip en een beetje hulp. Zo vragen wij iedere gebruiker om zelf zijn/haar werkplek en gebruikte apparatuur te reinigen voor- en na ieder gebruik. Wij zorgen voor geschikte schoonmaakdoekjes. Nemen wij de telefoon niet op? Bel op een later moment terug. Nemen we nog steeds niet op? Dan zijn wij hoogstwaarschijnlijk gesloten. Reserveringen via e-mail, de socials of Whatsapp worden niet behandeld.

Meer over onze corona maatregelen lees je hier!


Terug naar Nieuws