ma 08 februari 2021

Meervaart Studio Connects Walk

Wandelen, warme choco, inspiratie en verbinding

Meervaart Studio Connects Walk
Terug naar Nieuws
Mis jij het maken van nieuwe contacten en creativiteit delen ook zo erg! Wij wel, en daarom hebben we wat leuks bedacht zodat je in deze covid-19 tijden toch andere jongeren kunt ontmoeten: Meervaart Studio Connects Walk.

Wij connecten je aan een andere jonge creatieve Amsterdammer die je nog niet (zo goed) kent en samen wandel je een rondje Sloterplas.

Tijdens de wandeling is er tijd voor een gezellig praatje over creativiteit, opleiding, de natuur of iets anders wat je bezig houdt. Halverwege de wandeling is er tijd voor een lekkere warme choco (of een andere drankje) bij Hotel Buiten, dit regelen wij voor jullie. We organiseren de wandelingen op woensdag t/m zaterdag tussen 15:00-18:00 uur en de wandeling duurt ongeveer 1,5 uur (ligt een beetje aan jullie tempo).

Geef je nu op! Let's Connect!

Aanmelden: Stuur een email naar studio@meervaart.nl, vermeld daar ook even je geboortedatum, telefoonnummer, je beschikbaarheid op donderdag/vrijdag  bij en eventueel je interesses zodat we een bijzondere match kunnen maken. De wandeling is bedoeld voor jongeren in de leeftijd 15-25 jaar.


De dagen dat we de wandeling organiseren zijn:

Woensdag 24 februari
Donderdag 25 februari
Vrijdag 26 februari
Zaterdag 27 februari
Woensdag 3 maart
Donderdag 4 maart
Vrijdag 5 maart
Zaterdag 6 maart*Op deze activiteit zijn de geldende coronaregels van toepassing!


Terug naar Nieuws