ma 29 maart 2021

Meervaart zoekt stagiaires!

Productie talenten gezocht die vanaf september ons team komen versterken

Meervaart zoekt stagiaires!
Terug naar Nieuws
Meervaart Studio & Kunstbende Noord-Holland zijn opzoek naar 2 productie-talenten die per september 2021 ons team willen versterken! Dit kan een stage zijn bij Kunstbende Noord-Holland of bij Meervaart Studio voor minimaal 3 dagen per week.

Gezocht: Productie stagiaire Meervaart Studio & Kunstbende Noord-Holland

De Meervaart is hèt allround-theater van Amsterdam Nieuw-West. Naast voorstellingen biedt de Meervaart activiteiten voor kinderen en jongeren, onder de noemer Meervaart Jong, Meervaart Studio en Kunstbende Noord-Holland. Wij zijn opzoek naar 2 productie-talenten die per september 2021 ons team willen versterken. Dit kan een stage zijn bij Kunstbende Noord-Holland of bij Meervaart Studio voor minimaal 3 dagen per week.

We bieden een uitdagende en afwisselende stage in het theater met veel verantwoordelijkheid en verschillende taken. Binnen de stage is ook ruimte voor verdieping en opdrachten vanuit de opleiding. Wij zijn op zoek naar stagiaires die zelfstandig kunnen werken, communicatief vaardig zijn, affiniteit hebben met kunst en cultuur en bereid zijn op onregelmatige tijden te werken (geen 9-5 baan, soms werken in het weekend/avonduren). Een stage is hard werken. Dat doen wij ook!

Meervaart Studio | Meervaart | 1 stagiair
Meervaart Studio dé plek waar Amsterdamse jongeren van 14 tot 25 jaar hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen, gelegen aan de achterzijde van de Meervaart. Bij Meervaart Studio kunnen jongeren meedoen aan leertrajecten op het gebied van muziek, dans, theater, taal, film & fotografie, in de vorm van workshops en langdurige trajecten. De docenten zijn zelf uitvoerend kunstenaars en echte rolmodellen voor de nieuwe generatie. Hiernaast organiseert Meervaart Studio diverse events en wedstrijden, zoals het streetstyle dans event ‘Break A Leg’, ‘Meervaart Studio Creative Industry Night’ en beatbattles en writerscamps. Als stagiair van Meervaart Studio ben je een organisatietalent en hoor je thuis in de Amsterdamse jongerencultuur en/of creatieve/culturele sector. De samenwerkingen en het netwerk die Meervaart Studio heeft, maakt van Meervaart Studio een waardevolle stageplek waar je de sector van binnen en buiten leert kennen. (www.meervaart.nl/studio)

Kunstbende Noord-Holland | Meervaart | 1 stagiair
Kunstbende is de oudste talentenjacht van Nederland. Al 30 jaar kunnen jongeren van 13 tot 18 jaar hun talent tonen op het podium van de Meervaart tijdens de jaarlijkse voorronde van Kunstbende Noord-Holland. Tijdens je stage organiseer je de Noord-Hollandse Kunstbende voorronde, voorselecties, verschillende promotionele activiteiten, workshops, masterclasses, scholentour en showcases. Als Kunstbende stagiair ben je een organisatietalent en hoor je thuis in de creatieve/ culturele sector en/of jongerencultuur. Kunstbende Noord-Holland werkt samen met veel culturele organisaties en media. Deze contacten en samenwerkingsverbanden maken een stage bij Kunstbende Noord-Holland waardevol en geven een goede kans om ervaring op te doen van inhoudelijke en productionele kennis en ervaring ook de sector van binnen en buiten te leren kennen. (www.kunstbende.nl)

Conclusie: Bij de Meervaart passen bruisende, zelfstandige, sociale en stressbestendige aanpakkers!! Heb jij passie voor kunst & cultuur, studeer jij HBO VTM, MEM, Social Work of MBO Evenementen organisatie, ben je flexibel ingesteld en woon je in Amsterdam (= een pré)? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor de stage ontvang je maandelijks een vergoeding van € 250,- (gebaseerd op 4 dagen per week), mag je gratis naar voorstellingen in de Meervaart en krijg je elke dag een super lekkere lunch (zodra we weer op kantoor kunnen werken).

Ben jij de persoon die wij zoeken? Mail dan uiterlijk vóór 1 mei 2021 jouw motivatiebrief & CV naar Havanna Bundel & Rianca van Dijk (hbundel@meervaart.nl & rvandijk@meervaart.nl) Vermeld in jouw mail je voorkeur voor één van de stages. Gesprekken vinden de eerste week van mei plaats. Let op: I.v.m. COVID-19 is de Meervaart momenteel gesloten en werkt het personeel vanuit huis. Gesprekken doen wij (mogelijk) daarom via een videoverbinding. Vóór de start van de stage vindt daarna een live ontmoeting plaats, mits dat verantwoordelijk is.


Terug naar Nieuws