za 05 juni 2021

Heb je het al gehoord?

Meervaart Studio is weer open

Heb je het al gehoord?
Terug naar Nieuws
Wooohoo, vanaf nu mogen onze deuren eindelijk weer open. Na meer dan zes maanden alleen maar online les, mogen jullie eindelijk weer creatief aan de slag in onze studio’s. We hebben jullie onwijs gemist en we hebben super veel zin om jullie allemaal weer te zien.

Het was een bijzonder tijd. Een lange periode waarin we moesten passen en meten, schakelen en incasseren, maar ook een jaar waar we dankbaar voor zijn. Samen met ons team is er ondanks de tegenslagen veel mogelijk gemaakt om te blijven doen waar we goed in zijn: creativiteit stimuleren voor én met de jongeren uit Amsterdam......de afgelopen 7 maanden deden we dit online (via Zoom) maar vanaf nu weer fijn in onze studio's op het Odorpplein!

Vrijwerken / DIY
Alle oud deelnemers zijn t/m de zomer member en daarom ben je welkom om vrij te komen werken in onze ruimtes (bijvoorbeeld video editen, dans repetitie, studio opname en/of DJ’en). Dit is geheel gratis!

We plannen het zelfstandige werken wel nog per week in, dit omdat het kantoor niet elke dag bemand is. Op Instagram @meervaartstudio posten we elke maandagochtend de beschikbare plekken die je dan doormiddel van een DM kunt reserveren. Het is helaas nog niet mogelijk telefonisch te reserveren.

Corona maatregelen
We doen er alles aan om de veiligheid van deelnemers, docenten en medewerkers te waarborgen. We vragen alle deelnemers 1,5 meter afstand te houden en het is verplicht een mondkapje te dragen als je je door het pand beweegt. En heb je gezondheidsklachten? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak. Alle huidige maatregelen die in Meervaart Studio gelden staan op onze website https://www.meervaart.nl/studio/over-ons/covid-19-protocol.

We zien ernaar uit je weer in de Meervaart te zien!

Instagram: @meervaartstudio | E-mail: studio@meervaart.nl
 


Terug naar Nieuws