zo 14 november 2021

20 Nov | Meervaart Studio Poetry Cafe #1

Een open mic avond met verrassende acts

20 Nov | Meervaart Studio Poetry Cafe #1
Terug naar Nieuws
Kom zaterdag 20 november naar het Meervaart Studio Poetry Café. Dé plek waar poetry en spoken word artiesten hun nieuwe werk ten gehore kunnen brengen.

Een open mic avond met verrassende acts. Met overgave en passie word het publiek keer op keer meegenomen door de artiesten. De host van de avond Smita James is een ritmische redenaar die zowel in het Engels als Nederlands schrijft en optreedt als spoken word artiest. Een charismatische spreker die niet bang is om het onbekende in te stappen.

Algemene info:
Meervaart Studio Poetry Café #1
Meervaart, Meer en Vaart 300 Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 20 november 2021
Aanvang: 19:30 uur (deuren open 19:15 uur)
Entree: 5 euro (exclusief pauzedrankje)

Haal nu je kaartjes hier

ZELF OPTREDEN? Amsterdams Poetry Talent gezocht!
Het Meervaart Studio Poetry Café is altijd op zoek naar nieuw Amsterdams poetry/spoken word talent. Tijdens deze maandelijkse poëzie avond in Theater de Meervaart krijgt jong talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren en uit te proberen voor een echt publiek. Meervaart Studio en Smita James zijn opzoek naar jou, meld je nu aan! Ben jij tussen de 16 en 30 jaar en wil jij je nieuwste materiaal te presenteren in de Meervaart? Meld je nu aan door een mail te sturen naar studio@meervaart.nl en wie weet sta jij 20 november op het podium van het Meervaart Studio Poetry Café.


Terug naar Nieuws