do 07 april 2022

"Welk verhaal vertel je, en waarom?"

Meervaart Studio X Foam: Through my eyes

Terug naar Nieuws
Meervaart Studio en Foam Fotografiemuseum Amsterdam presenteren het persoonlijke werk van 7 jonge Amsterdamse fotografen, met de tentoonstelling ‘Through my eyes’.

Deze tentoonstelling komt voort uit een serie fotografieworkshops, gegeven door Coco Olakunle (fotograaf en museumdocent bij Foam). De focus in het Foto Lab lag op de verantwoordelijkheid van de fotograaf bij het vertellen van een verhaal.Welk verhaal vertel je, en waarom? Hoe blijf je als maker dicht bij jezelf en hoe zorg je ervoor dat wat jij maakt een reflectie is van wie jij bent en waar je voor staat?

Zondag 10 april openen we de foto expositie in de Meervaart, de expositie is daarna nog enkele weken te zien in de Meervaart.


Met werk van Iyanla Etnel, Jonne op de Weegh, Marie Colsen, Ford, Evelyn Imafidon, Tengbeh & Olivia Angelica

Datum: Zondag 10 april 2022
Aanvang: 15:30 uur
Start rondleiding: 16:00 uur
Toegang is gratis (Vooraf aanmelden is verplicht, stuur een mail naar studio@meervaart.nl)

Meer over het Foto Lab lees je HIER

Over Foam
Foam is all about photography. Foam organiseert grote tentoonstellingen waarin het werk van (wereld)beroemde fotografen gepresenteerd wordt, maar ook van jong talent in kleinere, snel wisselende exposities. Foam Forward, het talentontwikkelingsprogramma van Foam, richt op jong aanstormend Amsterdams talent. Deelnemers werken gedurende een aantal weken, onder professionele begeleiding, toe naar een eindtentoonstelling op locatie. De ontwikkeling van hun eigen fotografische visie staat hierbij centraal, waarbij ze geïnspireerd raken door het werk van de fotograaf en de tentoonstellingen in Foam.

Beeld omslag door: Ford 


Terug naar Nieuws