di 04 juni 2019

Studio West vanaf nu Meervaart Studio

Onder één naam, het sterke merk Meervaart, kunnen we nog meer stappen maken

Studio West vanaf nu Meervaart Studio
Terug naar Nieuws
Velen gingen ons voor...... Sean Combs, begon zijn carrière als Puff Daddy, veranderde dat in P. Diddy en heet nu Diddy. Kanye West noemt zichzelf nu ‘Ye’ en ook Prince deed het, Prince veranderde zijn naam naar TAFKAP (The Artist Formerly Known As Prince) en nu kan Studio West natuurlijk niet achterblijven en daarom heet Studio West vanaf nu Meervaart Studio.

15 jaar geleden opende de Meervaart het talentencentrum Studio West. De winkeltjes en shoarma tenten aan de achterzijde van de Meervaart werden verbouwd tot studio’s. Amsterdamse jongeren kregen hier een eigen plek, met eigen ingang en eigen naam om aan hun creatieve talent te werken. In de 15 jaar tijd is deze plek de huiskamer geworden voor menig creatieveling. Grote festivals, clubavonden, wedstrijden, in het theater en op tv, je kunt niet om ons heen. #teamstudiowest is niet meer weg te denken op de socials.

Hoe het ooit begon..

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben opgemerkt, hebben we de Meervaart afgelopen maand in een compleet nieuw pak gehesen. De gehele huisstijl heeft een complete metamorfose ondergaan en dit vonden we een mooi moment om nu ook met Studio West de naam Meervaart te gaan voeren. Dat lijkt misschien een grote verandering, maar het is eigenlijk heel natuurlijk. En voor jullie verandert er niets, dezelfde locatie, dezelfde activiteiten, hetzelfde team en dezelfde grappen die jullie van ons gewend zijn en dit alles in een nieuw fris Meervaart jasje. Onder één naam, het sterke merk Meervaart, kunnen we nog meer stappen maken.

"Onder één naam, het sterke merk Meervaart, kunnen we nog meer stappen maken."

Meervaart is het stadstheater van Amsterdam, geworteld in Nieuw-West. We bieden een breed scala aan activiteiten op het gebied van cultuurparticipatie, cultuureducatie en de presentatie van podiumkunsten. We zijn een toegankelijk theater met oog voor relevante ontwikkelingen in de kunsten en de samenleving. We zijn er voor de professional en de liefhebber. Bij ons ligt de focus op persoonlijk contact. We zetten de mens en zijn ideeën in de spotlight, met vakmanschap en aandacht. Meervaart licht uit wat uniek of relevant is.

Studio West is natuurlijk niet de enige Meervaart talentontwikkelings tak die een verandering heeft ondergaan. Ook 4West heeft haar naam veranderd en zij gaan vanaf nu door onder de noemer Meervaart Jong.

Dam Dutches Paradiso 2015

We waren al een grote Meervaart familie naar nu is dat ook zichtbaar in onze naamgeving en in een gezamenlijke look en feel. De komende tijd gaan jullie nog veel veranderingen zien zoals nieuwe merchandise, sigining en ga zo maar door.  Deze huisstijl hebben we trouwens samen met brandingsbureau Das Buro ontwikkeld en feelslikefriday was zo aardig om de website te bouwen.

#ikbenmeervaart

Meervaart Theater
Meervaart Meetings & Events
Meervaart Jong
Meervaart Studio

[Van links naar rechts Felicia, Kayleigh & Wendy]


Terug naar Nieuws