Anne-Fay Kops

Ambassadeur , Zangeres

blader terug blader verder Anne-Fay Kops
Als frontvrouw van de band Cookachoo en zangeres in het bekroonde ZO! Gospel Choir, was Anne-Fay (geboren in 1988) al te zien op de grote podia en festivals. Het afgelopen jaar trad ze daarnaast als vocalist en danser op in twee succesvolle theatervoorstellingen.

Sinds eind 2018 is Anne-Fay nummers aan het uitbrengen. Ze maakt een crossover tussen electronica, gospel, soul en hiphop. De tracks zijn stuk voor stuk voorzien van een oogstrelende video en een maatschappijkritische boodschap. Kleurrijk gebracht met liefde, passie en creativiteit, met als doel de wereld een stukje mooier te maken. Onlangs bracht de zangeres haar eerste volwaardige EP uit. Alle zelfgeschreven tracks zijn geproduceerd door de Rotterdamse producers Mihai Puscoiu, Mucky en producers van o.a. Sevdaliza, Akwasi en Fresku.
 
Op dit moment werkt Anne-Fay met haar broer Felix Kops ook aan het vervolgproject ‘Reaspora.’ Ze reizen de door slavernij ingezette diaspora (migratie) van hun voorouders af in tegenovergestelde richting (Nederland, Aruba, Curacao, Suriname, China en Afrika).

Binnen Meervaart Studio is Anne-Fay actief als zang coach en heeft ze al meerdere mooie Vocal Lab projecten op haar naam staan. Maar ook kun je bij Anne-Fay terrecht voor beginners lessen zang.

 

Ambassadeurs