JNM The Naked MC

Ambassadeur , Presentatrice, Actrice & MC

blader terug blader verder JNM The Naked MC
JNM The Naked MC oftewel Jennifer Muntslag (geboren in 1983) staat het allerliefst op het podium. Ze is MC, muzikant, actrice, presentatrice en crowdhyper. Het maakt niet uit wat ze doet op het podium als ze maar mag kletsen en entertainen, want dat is haar passie.

Grote kans dat je haar weleens de boel bij elkaar heb horen kletsen op culturele evenementen, voorstellingen, tijdens clubavonden, festivals (Milkshake Festival) en andere kunstzinnige gelegenheden. Maar ook als actrice betreedt JNM vaak genoeg het podium. Op dit moment speelt ze mee in de voorstelling ‘Bloedlink’ van DOX.

Naast dit alles is ze ook nog matchmaker. Matchmakers in cultuur is een samenwerking tussen het Fonds Podiumkunsten, VSBfonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie. Iedere creatieveling die actief is in Zuidoost, een idee heeft voor een project én daar geld voor nodig heeft, kan voortaan contact met haar opnemen. JNM wijst ze dan de weg in de wereld van de cultuurfondsen.

Binnen Meervaart Studio is JNM voornamelijk actief als presentatrice maar ook geeft ze coaching aan jonge presentatie talenten.

Ambassadeurs