Stepherd

Ambassadeur , MC

blader terug blader verder Stepherd
Met jaren ervaring in de Urban scene heeft Stepherd alle stromingen meegemaakt en is daarin altijd trouw gebleven aan zijn gevoel. Dat merk je ook in zijn muziek. Net wanneer je denkt dat je hem in een bepaald hokje kunt plaatsen, komt hij met iets helemaal nieuws en verrassends.

Stepherd & Skinto scoorden een gigantische hit in België met het nummer ‘Banaan’ (in samenwerking met Jebroer en Jayh). Het nummer belandt op alle playlists, staat wekenlang in de Top 10 van de Ultra Top 50 genoteerd en de bijbehorende clip wordt miljoenen keren bekeken. De volgende single ‘Brak Obama’ wordt ook weer lovend ontvangen door o.a. 3FM, FunX en Slam!FM en zo groeit ‘Brak Obama’ uit tot hét lijflied voor zware weekenden.

In 2018 released Stepherd een solo EP “Laat me eerlijk met je zijn”, een autobiografische ongecensureerde verzameling van tracks over de pieken, dalen en vooral turbulentie verstandhouding met de vrouwen in zijn leven. De EP vertelt het verhaal van iemand die leeft in vluchtige relaties, gebroken harten, en gewillige vrouwen/groupies in het nachtleven. Wie verwacht een ideale schoonzoon te horen komt bedrogen uit. Zonder omwendingen vertelt Stepherd het verhaal over zijn imperfecte leven, direct, rauw.

Ambassadeurs