Over ons

Covid-19 protocol

- VERSIE 24 FEBRUARI 2022 -

Vanaf vrijdag 25 februari nemen we afscheid van veel van de coronamaatregelen. Het coronatoegangsbewijs vervalt, mondkapjes zijn niet meer verplicht in ons pand (mag natuurlijk wel) en we hoeven ook geen 1,5 meter afstand houden (dit mag natuurlijk ook nog steeds als jij je daar prettiger bij voelt).

Covid is er natuurlijk nog steeds, neem je verantwoordelijkheid naar andere deelnemers en coaches/personeel in ons pand:
- Blijf heel alert op klachten
- Testen bij klachten
- Was je handen
- Zorg voor goede ventilatie
- Hou je aan de quarantaineregels

Verantwoord naar Meervaart Studio tijdens corona
In deze corona-periode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle deelnemers, bezoekers, medewerkers en artiesten en daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid vragen wij je de nieuwe maatregelen in acht te nemen. Lees deze informatie alsjeblieft zorgvuldig door. Er staat ook in aangegeven op welk gebied we jouw medewerking nodig hebben. We houden ons allemaal aan het protocol. Omdat de richtlijnen vanuit de overheid steeds veranderen zijn ook deze protocollen dynamische documenten. Zodra er wijzigingen zijn worden de aangepaste protocollen op deze website gepubliceerd. Dit protocol volgt de richtlijnen van het RIVM, te vinden op: https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19

Overige zaken
Bij een ‘lockdown’ of sluiting door overheidsmaatregelen gaat Meervaart Studio niet over tot restitutie van het lesgeld. Gecancelde lessen worden on hold gezet en worden op een later moment ingehaald. Het lesgeld kan ook worden gebruikt als korting bij deelname aan andere activiteiten van Meervaart Studio.  

Wat als de docent Corona-gerelateerde klachten heeft? Natuurlijk geldt voor onze docenten ook de protocollaire afspraak, om bij klachten niet naar Meervaart Studio te komen. Als het voor de docent mogelijk is de les online te verzorgen dan bieden we dat aan, en dan telt het daarmee als een gewone betaalde les. Is de docent niet in staat een online les te geven dan wordt de les mogelijk vervangen door een collega-docent, of afgezegd. Je krijgt daarover altijd bericht van ons per sms en e-mail.

Meervaart Studio doet er alles aan om het programma zo goed als normaal te hervatten. De veiligheid en gezondheid van deelnemers, docenten en medewerkers staat daarbij op de eerste plaats. Het functioneren binnen het ‘nieuwe normaal’ is voor iedereen een leerproces waarbij meerdere malen een beroep zal worden gedaan op het aanpassingsvermogen. Meervaart Studio vraagt iedereen (bij voorbaat) om flexibiliteit.

VRAGEN:
Heb je nog vragen aan ons dan kunnen jullie natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon 020-4107701 (let op telefonisch zijn we niet altijd bereikbaar).