Contact

Kassa 

De kassabalie is geopend van maandag t/m vrijdag, tussen 09:00 en 16:30 uur. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur via: 020 - 410 7777. Via onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten kopen.

Op dinsdag 28 september is de kassabalie geopend tot 14:00 uur in verband met een personeelsbijeenkomst. Telefonisch is de Meervaart op dinsdag 28 september ook tot 14:00 uur bereikbaar. 

Voor vragen kunt u mailen naar kaartverkoop@meervaart.nl

Wij zorgen voor een veilige omgeving tijdens uw bezoek. Ons gebouw is ingericht om voldoende afstand te kunnen houden en we volgen de veiligheidseisen en adviezen van de overheid en het RIVM. Klik hier voor meer informatie over onze getroffen maatregelen rondom het coronavirus.  

Bezoek- en postadres

Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam

Klik hier voor uw route.

 

E-mail 

Pin only!Heeft u vragen over uw kaarten, uw bestellingen, over een voorstelling of over uw bezoek aan ons theater? Stuur dan een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl.

Voor overige vragen kunt u mailen naar info@meervaart.nl.

 

Theatertechniek

Voor de technische planning kunt u contact opnemen met Eric Schlaghecke: techniek@meervaart.nl

Bekijk de technische gegevens van onze theaterzalen.  

 

Heeft u een vraag?

Lees onze Veelgestelde vragen

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief