Schoolvoorstellingen basisonderwijs 2022-23

De Meervaart laat kinderen uit Amsterdam kennis maken met de verschillende podiumkunsten. U kunt voor uw school kiezen uit verschillende disciplines en voor elke leeftijdsgroep is er de mogelijkheid om een sprankelend, spannend of ontroerende voorstelling te komen bekijken.

Wij bieden bij elke schoolvoorstelling een educatief programma aan dat op uw school zelf wordt uitgevoerd door ervaren theaterdocenten. Sinds 2008 hebben wij hiermee ruim 20.000 kinderen bereikt. In 2022-23 bieden wij zeven nieuwe schoolvoorstellingen en 1 brede schoolproject aan. Ons aanbod is gebundeld in de TDEA* brochure gezamenlijk met het aanbod van andere Amsterdamse theaterinstellingen.

Open de brochure voorstellingen basisonderwijs 2022-23.

De voorstellingen voor het primair onderwijs worden altijd voorafgegaan door een verrassende inleidende les op school. Na de voorstelling krijgen de leerlingen een uitdagende workshop, waarvoor onze vakdocenten met veel plezier bij je op school langskomen.

Inschrijven voor een voorstelling kan via Planned Culture of door een e-mail te sturen naar educatie@meervaart.nl t.a.v. Dounia Diboune. 

*TDEA: Theater- en Dans educatie Amsterdam


Inschrijven
U kunt zich voor de voorstellingen inschrijven via amsterdamsetheaters.plannedculture.nl 

Toewijzing
De Meervaart wil zo veel mogelijk groepen plaatsen en maakt daarom een indeling op basis van de volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen.

Vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen met Dounia Diboune: educatie@meervaart.nl of 020-4107764. 

 

Schoolvoorstellingen voortgezet onderwijs 2022-23

De Meervaart programmeert ieder schooljaar diverse voorstellingen voor het Voortgezet Onderwijs. Iedere voorstelling sluit aan bij de leefwereld van de leerlingen en behandelt diverse actuele thema’s.

Aanbod

Open de brochure voorstellingen voortgezet onderwijs 2022-23.

U kunt zich voor de voorstellingen inschrijven door een email te sturen naar educatie@meervaart.nl. Vermeld hierin welke voorstelling u wilt bezoeken en met hoeveel leerlingen. Tijdens het voorstellingsbezoek rekenen we per tien leerlingen op één begeleider vanuit de school.

Educatie
Als toevoeging aan iedere voorstelling bieden we in overleg met het gezelschap voorbereiding en/of verwerking aan, variërend van lesbrieven, workshops, nagesprekken en trajecten. Dit is een waardevolle toevoeging aan het voorstellingsbezoek en bevelen wij dan ook van harte aan. Na inschrijving nemen we contact op om de planning hiervan te bespreken.

Toewijzing
Meervaart wil zo veel mogelijk groepen plaatsen en maakt daarom een indeling op basis van de volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen.

Vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen met Kora Valentic: educatie@meervaart.nl of 020-4107701.