Wed 14 October 2020

Laatste nieuws rondom de nieuwe corona maatregelen

Optredens voor max. 30 personen

Laatste nieuws rondom de nieuwe corona maatregelen
Back to M-Talk
Tijdens de persconferentie van 13 oktober werd bekend gemaakt dat Nederland in gedeeltelijke lockdown gaat om verspreiding van het virus beter tegen te gaan. Dat houdt onder andere in dat alle theaters – ook eerdere uitzonderingen als de Meervaart – niet meer dan 30 mensen per ruimte mogen ontvangen. De verscherpte maatregelen gaan vanaf vanavond in, om 22:00 uur. Het besluit heeft in elk geval gevolgen voor de optredens t/m 15 november in de Meervaart.

De voorstellingen in de Rode Zaal worden verplaatst naar een latere datum. De voorstellingen in de Blauwe zaal worden waar mogelijk gespeeld voor 30 personen.

Mocht u kaarten hebben voor voorstellingen in de komende maand, ontvangt u daar binnenkort van onze kassa bericht over. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent, aangezien wij eerst alle mogelijkheden volledig in kaart willen brengen.

In lijn met de landelijke regelgeving zullen de bars in de Meervaart ook gesloten zijn. Wij kunnen u helaas geen drankje of snack serveren.

De maatregelen hebben geen nieuwe gevolgen voor de lessen van Meervaart Studio en Meervaart Jong.

Als er verder nieuws is, zullen we dat zo snel mogelijk laten weten op onze website en via andere communicatiekanalen.

Wat moet ik doen als ik kaarten heb?
Als u kaarten heeft voor een voorstelling tussen nu en 15 november, vragen wij u te wachten tot wij contact met u opnemen. Dat kan bijvoorbeeld duren tot wij een alternatieve speeldatum hebben gevonden.

Alleen als u zelf besluit niet meer naar de voorstelling te willen komen, vragen we u te mailen naar kaartverkoop@meervaart.nl. In dat geval kunt u kiezen voor een voucher met klanttegoed (3 jaar geldig / 2 volle theaterseizoenen) of geld terug.


Back to M-Talk

Meer M-Talk

Tue 13 October 2020

De 23e editie van Festival de Nederlandse Dansdagen zit erop!

Redouan Ait Chitt trekt ook dit jaar weer de aandacht.


Fri 09 October 2020

“I have a dream”:

Laten we zorgen voor verbinding, tussen oud & nieuw en jong & oud


Thu 13 August 2020

Stille noodkreet vanuit de evenementensector

Het is 5 voor 12


Thu 30 July 2020

Geniet van live concerten tijdens zonsondergang

Een unieke samenwerking tussen het Muziekgebouw en Meervaart