Tue 08 June 2021

Laatste nieuws rondom de coronamaatregelen

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt

Laatste nieuws rondom de coronamaatregelen
Back to M-Talk
Lees op deze pagina het laatste nieuws omtrent de coronamaatregelen en welke gevolgen dit heeft voor ons theater en u als bezoeker.

Update 09 juni:
We mogen weer! Vanaf vanavond vinden er weer enkele voorstellingen plaats in de Meervaart. Wel nog met beperkte zaalcapaciteit, maar we kijken er enorm naar uit! Voor een aantal voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar, zie hiervoor ons Programmaoverzicht.

Na deze korte reeks voorstellingen houden we vanaf 01 juli een korte zomerstop om ons volledig voor te bereiden op de start van het nieuwe seizoen eind augustus. Hierover volgt binnenkort meer informatie. Wij kijken vol goede moed vooruit naar de toekomst. Hopelijk zien we jullie weer snel!

Update 03 februari:
Helaas kunnen onze activiteiten (voorstellingen, lessen, workshops en events) tot nader bericht niet doorgaan in verband met de aangescherpte overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De komende periode nemen we persoonlijk contact op met iedereen die kaarten geboekt heeft voor voorstellingen die nu geen doorgang kunnen vinden. 

Deelnemers en leerlingen van Meervaart Studio en Meervaart Jong worden persoonlijk op de hoogte gebracht van eventuele online lessen en activiteiten. 

Update 23 november:
De openingstijden van de kassa zijn weer zoals u van ons gewend bent. Voor het kopen van kaarten of voor vragen kunt u weer persoonlijk terecht aan onze balie van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 16:00 uur.

Voorstellingen zijn voorlopig gepland tot een maximum van 30 bezoekers. Benieuwd naar het aanbod? Zie dan onze programmering via deze link.

Update 04 november: 
Helaas kunnen voorstellingen de komende twee weken (t/m 18 november) niet doorgaan in verband met de aangescherpte overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Als u kaarten heeft voor een voorstelling binnen deze periode, wordt u zo spoedig mogelijk door onze kassamedewerkers persoonlijk geïnformeerd.

Tijdens de persconferentie van 03 november werd ook aangekondigd dat de beperkte lockdown, zoals we die al kennen, zeker tot halverwege december zal duren. Dat betekent onder meer dat we plaats mogen bieden aan maximaal 30 personen per ruimte. De precieze gevolgen voor voorstellingen in die periode (19 november t/m halverwege december) zijn we momenteel in kaart aan het brengen. We hopen daar z.s.m. meer over te kunnen berichten.

De activiteiten van Meervaart Jong gaan vooralsnog door. Meervaart Studio gaat tijdelijk dicht, maar voert activiteiten deels online uit. 

Wat moet ik doen als ik kaarten heb? 

Als u kaarten heeft voor een voorstelling, vragen wij u te wachten tot wij contact met u opnemen. Dat kan bijvoorbeeld duren tot wij een alternatieve speeldatum hebben gevonden of tot er andere maatregelen genomen worden.

Alleen als u zelf besluit niet meer naar de voorstelling te willen komen, vragen we u te mailen naar kaartverkoop@meervaart.nl. In dat geval kunt u kiezen voor een voucher met klanttegoed (3 jaar geldig / 2 volle theaterseizoenen) of geld terug.

Als er verder nieuws is, zullen we dat zo snel mogelijk laten weten op onze website en via andere communicatiekanalen.


Back to M-Talk

Meer M-Talk

Tue 10 May 2022

Recensies over de voorstelling 'Ik ben er even niet'

Door onze Theatereporters Lena, Tobias, Lynn-Morgan en Makeyla


Tue 10 May 2022

Recensies over de voorstelling 'Ik ben er even niet'

Door onze Theatereporters Tobias


Tue 10 May 2022

Recensie Looking for Habibi door Dood Paard

Zijn we niet allemaal opzoek naar een habibi?


Thu 07 April 2022

Ivo van Hove & Yassine Boussaid over Lieve Stad,

'We willen met Lijn 1 de stad in de volle breedte tonen: van de mooie kleuren tot de verschrikkelijke geuren.'