Wed 21 October 2020

Nieuwe Meervaart: wat vindt u belangrijk?

Neem deel aan 'Het Gesprek'

Nieuwe Meervaart: wat vindt u belangrijk?
Nieuwe Meervaart: wat vindt u belangrijk?
Nieuwe Meervaart: wat vindt u belangrijk?
Nieuwe Meervaart: wat vindt u belangrijk?
Nieuwe Meervaart: wat vindt u belangrijk?
Back to M-Talk
De Meervaart heeft zich de afgelopen 40 jaar bewezen als een belangrijk fundament van stadsdeel Nieuw-West. Passend bij de buurt brengt het een grote diversiteit aan mensen bij elkaar, van grote (inter)nationale artiesten tot nieuwe makers en jong talent. Waar werelden samenkomen en in elkaar overgaan. Een theater van en voor iedereen.

Het Osdorpplein aan de Sloterplas wordt duurzaam vernieuwd tot hét hart van Amsterdam Nieuw-West. Het stadsdeel groeit, in aantal inwoners en behoeften, en de Meervaart kan daarbij niet achter blijven.

In harmonie met de omgeving
De Amsterdamse Gemeenteraad heeft  een nieuwe locatie aangewezen: in de Sloterplas, aan de zuidwestoever. Onze wens is om een duurzaam en circulair gebouw te creëren in harmonie met het groen en water rondom.

  • Meer levendigheid
  • Meer groen
  • Meer cultuur

Theater als bruisend onderdeel van het (hardloop)rondje Sloterplas.


Uw mening telt
De Gemeente Amsterdam wil weten wat u belangrijk vindt voor de toekomst van de nieuwe Meervaart, Osdorpplein en de omgeving. Laat uw mening weten door onderstaande enquête in te vullen. 

Klik hier voor de enquête

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten. Uw gegevens worden anoniem verwerkt en Gemeente Amsterdam deelt deze niet met andere partijen.

Meepraten
Onder de noemer ‘Het Gesprek’ willen we de nieuwe Meervaart in dialoog met onze buurtbewoners, publiek en theatermakers ontwikkelen. Hoe kunnen we zorgen voor een theater dat in harmonie is met de omgeving, het groen en het water? Passend bij de buurt en wat voldoet aan de toenemende behoefte van Nieuw-West? Het moet een plek worden om trots op te zijn, niet alleen voor alle bewoners van Nieuw-West, maar geheel Amsterdam.

In de komende periode zullen we verschillende programma’s aanbieden om met elkaar in gesprek te blijven. Reserveer donderdagavond 12 november alvast in uw agenda voor de online participatie bijeenkomst. 

 


Back to M-Talk

Meer M-Talk

Mon 30 November 2020

De winnaars van Kunstbende zijn bekend!

Provincie Noord-Holland sterk vertegenwoordigd in de landelijke finale.


Wed 11 November 2020

Soumaya Bazi: 'Hier ligt het fundament van mijn identiteit'

Een visie op Nieuw-West


Wed 04 November 2020

Laatste nieuws rondom de nieuwe corona maatregelen

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt