Sat 25 September 2021

Meervaart Studio released 2e Poetry Lab dichtbundel

Nu te koop

Back to M-Talk
Het afgelopen half jaar werkten 15 jonge Amsterdamse woordkunstenaars, onder leiding van dichter Smita James, toe naar de tweede Meervaart Studio Poetry Lab dichtbundel.

Het Poetry Lab is een experimenteel schrijfprogramma voor Amsterdamse jongeren. Jonge woordkunstenaars werken onder leiding van woordkunstenaar Smita James toe naar een bundel. Meld je nu aan voor Poetry Lab #3, de kick-off is 14 oktober (aanmelden)

Bundel #2 is vanaf nu te koop. 15 jonge woordkunstenaars - Elisa, Lorna, Soefyan, Sadaf, Anne, Shanti, Sascha, Liz, Demi Joy, Zilva, Hasna, Ford, Tjerry, Nina en Joshua – werkten het afgelopen half jaar onder leiding van dichter Smita James toe naar deze gezamenlijke dichtbundel. Maar ook bundel #1 is natuurljk ook nog steeds te verkrijgen.

Bundel #2 te koop vanaf 27 september, via deze link, voor slechts € 5,00 exclusief verzendkosten (3,60 euro verzendkosten). De bundel is ook te koop bij de kassa van de Meervaart, dan betaal je geen verzendkosten. NB: wil je meer bundels op 1 adres laten bezorgen, stuur dan even een mail naar studio@meervaart.nl en dan berekenen we de verzendkosten voor je.

Lees HIER meer over het Poetry Lab!

Mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam
De corona pandemie heeft een enorme impact op jongeren en daarom heeft de Gemeente Amsterdam geld vrij gemaakt om deze doelgroep te supporten, door middel van activiteiten op het gebied van sport en kunst. Vanuit dit initiatief is project 1624 ontstaan, een samenwerking tu tussen de Amsterdamse instellingen: DEGASTEN, Poldertheater, Untold en Meervaart. Deze vier instellingen hebben de afgelopen tijd gezamenlijk een creatief programma ontwikkeld, speciaal voor Amsterdamse jongeren in de leeftijd 16-24 jaar.


Back to M-Talk

Meer M-Talk

Wed 06 October 2021

Meervaart is er ook voor bezoekers met dementie

We maken het voor mensen met dementie mogelijk te genieten van theater, cultuur en workshops.


Tue 28 September 2021

Geef jong talent een duwtje in de rug

Het is nu mogelijk om jong talent te steunen


Mon 20 September 2021

De Meervaart: het culturele knooppunt

‘’Als een tram binnen het Amsterdamse culturele leven’’