Wed 27 October 2021

Recensies geschreven over de voorstelling 'De Gouden Koets' van Urban Myth

Door theatereporters Yara en Sil

Recensies geschreven over de voorstelling 'De Gouden Koets' van Urban Myth
Back to M-Talk
Onze reporters schrijven na iedere voorstelling een recensie en de voorstelling wordt beoordeeld met een aantal sterren. Zij zijn hierbij extra alert op o.a. sfeer, decor, kostuums, muziek en lachgehalte. Lees hier wat Yara en Sil vonden van de voorstelling!

Yara

(leeftijd: 9 jaar)

De Gouden Koets was van blokken gemaakt. Er waren grote en kleine blokken. Er waren twee acteurs en ook iemand die gitaar ging spelen. Er werd veel gezongen in de show. De show ging over Wilhelmina die een gouden koets krijgt als ze 18 jaar wordt van de mensen in Amsterdam. Iedereen heeft een kwartje gegeven. Op haar 18e wordt Wilhelmina koningin.

Het publiek deed mee met de show. Er werd een jongen uit het publiek gehaald die mee mocht doen in de show. Hij kreeg een mooie gouden kroon. De show was soms grappig. Ik vond het een leuke show.

Lees recensieSluiten

Sil

(leeftijd: 9 jaar)

Je wordt ontvangen met muziek en alle spelers waren er al bij binnenkomst. Het begin was een beetje saai en ook vond ik het niet duidelijk wat de bedoeling was. Opeens kwam er een quiz en was er veel contact met de zaal. De quiz was heel erg grappig. Er waren grappige stukken waaronder de mime act, waar Wilhelmina achterna gezeten werd omdat ze onder haar eigen kroning uit wilde komen.

De Gouden Koets krijgt 3.5 sterren omdat het best heel knap was om te moeten vertellen vanuit de rol van koningin én meisje van 18 jaar. En dan ook nog eens de tijd van nu daar doorheen te laten lopen. Veel muziek, leuke liedjes en prachtige zang.

De blokken die ze gebruikten werden zelfs een koets wat tof was. Ook was er aandacht voor geschiedenis en stonden we stil bij de slavernij.

Ik heb ook een aantal mensen geïnterviewd. Ze vonden de voorstelling leuk en vooral heel grappig. Er waren best veel vrienden van de twee bekende spelers aanwezig!!

 

 

Lees recensieSluiten


Back to M-Talk

Meer M-Talk

Fri 14 January 2022

Update coronamaatregelen

Het laatste nieuws over onze voorstellingen


Wed 24 November 2021

IDFA Young Adult filmprogramma X Meervaart Studio

Docu Skin + Talk hosted by Meervaart Studio o.l.v. Orville Yssel & Ford


Tue 16 November 2021

Recensies geschreven over 'Een lied voor de Maan' door Opera Zuid (6+)

Door theaterreporters Safiya, Amaya en Lynn-Morgan


Sun 24 October 2021

Maak kennis met onze Theaterreporters!

Sil, Lynn-Morgan, Lena, Tobias, Amaya, Destiny, Safiya, Yara en Makeyla