Fri 25 March 2022

Recensie over de voorstelling 'Dolfje Weerwolfje'

Door onze Theaterreporter Yara

Recensie over de voorstelling 'Dolfje Weerwolfje'
Back to M-Talk
Onze reporters schrijven na iedere voorstelling een recensie en de voorstelling wordt beoordeeld met een aantal sterren. Zij zijn hierbij extra alert op o.a. sfeer, decor, kostuums, muziek en lachgehalte. Lees hier wat Yara vond van 'Dolfje Weerwolfje' van REP Producties.

Yara

(leeftijd: 9 jaar)

Er was een jongen die in de avond veranderde in een weerwolf en zijn broertje Timmie zag het. En hij schrok van de weerwolf maar vond het wel stoer. Zijn ouders wisten van niks. Toen hoorde de buurvrouw geluid en ze ging kijken. Opeens zag ze een weerwolf en ze schrok en gilde en viel flauw. Ze ging de inspecteur van het centrum bellen. En die ging onderzoek doen naar de weerwolf.


De weerwolf zag drie kippen. Hij had zin om er één op te eten. En toen, hap, had hij het mooiste kippetje opgegeten. En de volgende morgen zag de buurvrouw dat één van haar kippen was opgegeten en ze schrok. En er kwam een nieuwe kip bij. En toen ging de buurvrouw een val zetten voor de weerwolf. Bam in de val stapte de weerwolf.

Ik vond het super super leuk. Het was erg spannend en grappig. Ik moest vaak lachen. En er werd veel gezongen in de show.

Lees recensieSluiten


Back to M-Talk

Meer M-Talk

Tue 07 June 2022

Recensie over de voorstelling 'Kirikou en Karaba de toverheks'

Door onze Theaterreporter Yara


Tue 10 May 2022

Recensies over de voorstelling 'Ik ben er even niet'

Door onze Theatereporters Lena, Tobias, Lynn-Morgan en Makeyla


Tue 10 May 2022

Recensies over de voorstelling 'Ik ben er even niet'

Door onze Theatereporters Tobias


Tue 10 May 2022

Recensie Looking for Habibi door Dood Paard

Zijn we niet allemaal opzoek naar een habibi?