Wed 17 August 2022

Charlie and the Chocolate Factory!

Volg hier het proces van deze bijzondere musical

Charlie and the Chocolate Factory!
Back to M-Talk
Van vrijdag 03 t/m zondag 05 maart staat Charlie and the Chocolate Factory in de Meervaart. Lees op deze pagina alles over deze spectaculaire musical. Roald Dahls populairste boek tot leven wordt gebracht met prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages.

'Charlie and the Chocolate Factory' vertelt het alom bekende verhaal over Charlie die een van de gouden tickets bemachtigt waarmee hij toegang krijgt tot de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka. Deze geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt.

UPDATE 29 AUG 2022
Backstage bij de Uitmarkt

Tijdens de Uitmarkt 2022 zong een deel van de cast een mooi voorproefje van de musical. Bekijk hier hoe het er backstage aan toe ging rondom het live-optreden!

UPDATE 22 AUG 2022
Decor 'Chocolate Garden' en 'Wonkavision'

In de onderstaande video vertelt decorontwerper Joris van Veldhoven over de decors van de 'Chocolate Garden' en 'Wonkavision'. Kom erachter waar hij zijn inspiratie vandaan haalt en zie de eerste schetsen!

Over Joris 
Joris studeerde theatervormgeving aan De Theaterschool in Rotterdam. Hij volgde 12 jaar lang teken- en schilderlessen bij beeldend kunstenaart Mart Franken en deed werkervaring op bij verschillende musicals- en theaterproducties.

Hij leerde het ontwerpen van decors en kostuums vooral in de praktijk van Arno Bremers. Tijdens deze periode werkte hij mee aan diverse producties waaronder 'Nijntje de musical', 'Shrek de Musical', 'De Jantjes', 'HEMA de musical' en 'Dik Trom'.

Inmiddels heeft Joris diverse producties op zijn naam staan op het gebied van decor- en kostuumontwerp waaronder 'EVITA', 'Sprookjessprokkelaar de Musical', 'Nonsens', 'Liesbeth List', 'Dolfje Weerwolfje', 'CARO', 'Juf Roos' en 'The Full Monty'.


'Charlie and the Chocolate Factory' is in de Meervaart te zien van vrijdag 03 t/m zondag 05 maart 2023.
Klik hier voor kaarten.


Back to M-Talk

Meer M-Talk

Wed 30 November 2022

Recensies geschreven over de voorstelling 'Juffenballet'

Door onze Theater-reporters Safiya, Makeyla, Sofia en Yara.


Tue 29 November 2022

ZÉRO Mime & Performance Festival

Festivalprogrammering donderdag 15 december


Tue 29 November 2022

ZÉRO Mime & Performance Festival

Festivalprogrammering vrijdag 16 december


Fri 11 November 2022

In gesprek met... Marlyn Coetsier

Eén van de spelers van ‘Aan de Andere Kant’